Til toppen
Klipsch Custom Series

Ved å bruke de samme designprinsippene som Klipsch sine førsteklasses arkitektur- og bokshøyttal serier, leverer den helt nye Klipsch Custom-serien ekte Klipsch-lyd til ethvert budsjett.
Vanligvis tar høyttalere i taket like lang tid å installere, uavhengig av kvalitetsnivå, noe som gjør at mindre jobber tar like lang tid som de store. Takket være Klipschs patentsøkte Skyhook-system, er installasjonen av Custom Series-høyttalere rask og enkel. Installasjonen tar en brøkdel av tiden det pleide å ta.
Klipsch Custom Series In-Ceiling innbyggingshøyttalere bruker en kantfri magnetisk grill, som kan gjøre de nesten usynlige når de er malt og installert. Perfekt for multiroms lydsystemer der du ønsker å fokusere på musikken, ikke høyttalerne.

Sorter

Klipsch CS-16 II, innbyggingshøyttaler, stk.

Ved å bruke de samme designprinsippene som Klipsch sine førsteklasses arkitektur- og bokshøyttalere, leverer den helt nye CS-16 II ekte Klipsch-lyd til lavere budsjett. CS-16C II har en 6.5" Polymer basshøyttaler og en 1" Polymer diskanthøyttaler.
13365161

Klipsch CS-16W, innbyggingshøyttaler, stk.

Klipsch CS-16W er en innbyggingshøyttaler designet for å bli innfelt i en vegg. Hovedfunksjonene inkluderer en 6.5-tommers polymerbasshøyttaler og en 1-tommers polymentweeter. Disse komponentene bidrar til å levere en balansert lydkvalitet med klar diskant og solid bass.
13365160

Klipsch CS-18C, innbyggingshøyttaler, stk.

Ved å bruke de samme designprinsippene som Klipsch sine førsteklasses arkitektur- og bokshøyttalere, leverer den helt nye CS-18C ekte Klipsch-lyd til lavere budsjett. CS-18C har en 8" Polymer basshøyttaler og en 1" Polymer diskanthøyttaler.
13365162

Klipsch CS-16CSM, innbyggingshøyttaler, stk.

Klipsch CS-16CSM leverer stereolyd fra en enkelt høyttaler i taket. Den ideelle takhøyttaleren for mindre rom. Denne enkle stereohøyttaleren bruker individuelle venstre og høyre diskanthøyttalere for å produsere stereo lyd. Den er i kjent Klipsch stil meget effektiv – noe som betyr at den enkelt kan drives av en svakere multirom forsterker.
13365159