Til toppen


Premium og elegant for alle iPad-modeller

Displine iPad veggfester er spesielle på mange måter. Når du velger Displine, får du mer enn bare et iPad-feste. Du får et stykke særegen design der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Essensen av den originale designen til Displine iPad veggfester er at de kun består av noen få deler og derfor er enkle å montere. Dessuten er iPad-veggskapene veldig solide. Dette er resultatet av solid ingeniørarbeid og bruk av materialer av høy kvalitet. Displine iPad veggfester er også universelle. De passer for alle iPad-generasjoner innenfor én Apple-nettbrettmodell. Til slutt, siden Displine produserer veggfestene selv, kan de raskt utvikle og levere et passende iPad-veggfeste for hver nye iPad-modell.

Trendsettende

Siden 2017 står Displine for estetiske, individuelle veggfester for nettbrett i en klassisk, tidløs design. Helt fra begynnelsen har Displines kolleksjoner erobret rommene til designorienterte kunder over hele verden.

Uttrykksfull

Visjonære Smart Home-konsepter passer inn i enhver arkitektonisk stil, forutsatt at smarthome-maskinvaren er riktig. Og det er her Displine kommer inn i bildet: smart funksjonalitet, teknisk moden, utprøvd, i kombinasjon med materialer av høyeste kvalitet, presis maskinering og håndverksmessig montering - Displine nettbrett veggfester og stativer er raffinert til perfeksjon. Skjønnhet kan være så enkelt. Noen ganger diskret diskré, noen ganger fremhevet med farger – men alltid uttrykksfulle.


iPad veggfeste - dockingstasjon for ditt smarte hjem

Apple-nettbrett har vist seg å være gode smarte hjemmekontrollenheter. Med Displine iPad veggfeste, med integrert ladefunksjon, kan iPad oppgraderes til en kraftig hjemmeautomatiseringskonsoll. Å montere nettbrettet på en vegg sparer plass, sikrer at enheten er beskyttet, alltid tilgjengelig og den har sin dedikerte plass. Spesielt tiltalende i Wall Home-serien med Displine iPad veggfester er den åpne siden av festet. Dette muliggjør rask fjerning og innsetting av nettbrettet for å holde det ladet til enhver tid. Fremfor alt gir den tidløse designen og den førsteklasses finishen til Displine iPad-veggfester en ny estetisk dimensjon til den smarte hjemmeopplevelsen.
iPad veggfeste - sikret for din bedrift

Med Displine iPad veggfeste blir Apple-nettbrettet et uttrykk for moderne eleganse i alle kontorlokaler. Våre iPad-veggfester med ladefunksjon sørger for at nettbrettene holder seg ladet og trygge, og er beskyttet mot uønsket fjerning. Dermed kan du enkelt betjene romkontroll, administrere møterom og vise viktig informasjon for dine kunder og ansatte. Takket være den elegante designen og den edle finishen passer våre nettbrett-veggfester sømløst med alle omgivelser. Men viktigst av alt, Displine iPad-veggfester sørger for at kontorplassen din fremstår visuelt tiltalende, moderne og profesjonell for publikum.

 
Samsung nettbrett veggfester - et godt feste for et solid nettbrettGet inspired