Til toppen

Elac IW-S10 EQ, subwoofer med effektforsterker, KIT

Produktnummer: 10302676
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELACs IW-S10EQ innbyggings subwoofer er designet for å bringe dyp bass til ethvert hjemmekino- eller stereo system. Leveres sammen med en 400 Watss BASH forsterker.

In-Wall subwoofer med CVC og Auto EQ

Elac har sin eksklusive appstyrte Cabinet Volume Correction-teknologi og Auto-EQ som sørger for den beste ytelsen, uansett veggens volum eller plassering.
En spesialdesignet 10" tynn profil woofer ble designet med en motorstruktur som vanligvis finnes på større 12” høyttalere. Sammen med en 400 watt rack forsterker leveres ekte bass fra en in-wall subwoofer uten behov for en bakboks.

CVC (Cabinet Volume Correction)

Elac sin patenterte CVC -teknologi gir den samme beste lavfkvens i klassen uansett hvilken vegg wooferen er installert i. CVC analyserer og bestemmer det interne volumet på veggen den er installert og justerer innstillingen av DSP for optimal ytelse.

BASH® -teknologi

BASH® teknologien som er benyttet i forsterkermodulen til ELAC 2010 suwoofer har effektreserver med veldig lav forvrengning. Dette oppnås ved å bruke en audiofil klasse A /B effektforsterker hvor spenningen reguleres av en klasse D forsterkerkrets for å forhindre unødvendige effekttap og oppnår nesten samme effektiviteten som en ren i klasse D forsterker. Siden lydsignalet forsterkes i det analoge domenet, er høyfrekvent interferens typisk for digitale forsterkere eliminert. Denne teknologien resulterer i en støyfri forsterker med lavere elektromagnetisk interferens.

Spesifikasjoner

Woofer 10” high excursion doped paper cone
Passive Radiator 10” high excursion doped paper cone
Crossover Frequency 50Hz to 150Hz
Frequency Response BASH
Amplifier Type (219mm x 44mm x 427mm)
Maximum Amplifier Power 400 Watts (RMS)
App Controlled Yes (iOS and Android)
Standby Power Consumption 1 Watt
Inputs 2 x RCA (L,R/LFE)
Data Connection Ethernet, 12v Trigger, RS232
Cabinet Finish Black
DSP Yes
Accessories Included AC Power Cord/Template
Woofer Height 31 cm
Woofer Width 31 cm
Woofer Depth 10,75 cm
Net weight Amplifier 5.87 kg
Net weight Subwoofer 6.46 kg