Til toppen

Elac Miracord 50, platespiller 

Produktnummer: 10302685
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Miracord 50 platespiller fra ELAC levere eksepsjonell lyd, inspirert av det ikoniske Miracord navnet fra «Golden Age of Stereo». Spilleren er nøye konstruert med belte-drevet motor og aluminium støpt tallerken. En statisk balansert tonearm med avtagbar headshell har en fabrikkmontert MM pick-up.

Gjenopplev vinyl

Gjenopplivingen av vinyl har skapt en entusiasme blant audiofile og musikkentusiaster som kanskje aldri før har spilt en LP!

Miracord 50 fra Elac er ideell for alle som ønsker å børste støv av sin gamle platesamling eller er ute etter en solid platespiller til en overkommelig pris. Den raske monteringen er spesielt imponerende. Her kreves ingen spesiell vinylkunnskap. Takket være den integrerte phono-forforsterkeren er ELAC-platespilleren kompatibel med alle systemer. Dette sparer penger som du kan investere i en pickup av høyere kvalitet. 

Miracord 50 er utformet med tanke på bekvemmeligheten og er utstyrt med en innebygd phono forforsterker, slik at du kan koble den rett opp i et hvilket som helst musikkanlegg uten videre kostnader.

Miracord 50 platespiller fra ELAC levere eksepsjonell lyd

Elac Miracord 60, platespiller

I 2016 ble navnet Elac Miracord gjenopprettet i high-end markedet. Miracord 60 platespiller viderefører den unike ELAC platespiller sagaen.
10340115