Til toppen

Elac SOLANO BS 283 Black High Gloss, stk

Produktnummer: 10341135
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELAC BS 283 er en kompakt, attraktiv bokhyllehøyttaler i SOLANO-serien som kjennetegnes med en åpen spillestil full av dybde og dynamikk.
Solano BS 283 mottar stadig nye priser og utmerkelser.

Det spiller ingen rolle om du hører på musikk i et klassisk stereo eller ser film i et surround oppsett, med BS 283 bokhyllehøyttaler har du et perfekte verktøy for ethvert rom og ethvert oppsett. ELAC BS 283 er en kompakt, attraktiv høyttaler i Solano-serien som kjennetegnes med en åpen spillestil full av dybde og dynamikk.

Kabinett.

Den grunnleggende rektangulære formen på kabinettene i SOLANO-serien er laget av solid MDF, og paret med en svakt buet frontbaffel. Alle modellene i serien fremtrer kompakte og med et utseende som glir inn i ethvert interiør.

Toveis-systemet overbeviser med et harmonisk lydbilde, som er veldig nøytralt og bringer mye musikalitet til den kresne musikkentusiasten.  
-hifi-journal

JET 5 diskant.

JET 5 diskanthøyttaleren fra Elac er kjent over hele verden for sin topp moderne produksjon og svært nøyaktige gjengivelse av høye frekvenser. Takket være konstruksjonsprinsippet og avanserte materialer, er JET 5 i stand til å gjengi lydsignaler med frekvenser opp til utrolige 50 000 Hz. Selv om diskrete frekvenser over det akustiske området til det menneskelige øret ikke kan høres, er høyfrekvente signaler viktige for de naturlige gjengivelse av lydsignalene i det akustiske området. JET 5 spiller med økt takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonell kuppel diskanthøyttalere.
Elac JET 5 diskanthøyttaler er en av de mest berømte høyfrekvente driverne i hi-fi-industrien og har vunnet internasjonal ros med sitt vanedannende lydbilde.

Aluminium elementer.

Bass og mellomtone elementene i Solano-serien er laget av anodiserte aluminium. Foruten det attraktive utseende sørger aluminium for mekanisk stabilitet og presisjon i selve produksjonen. I forhold til typiske resonanser i vanlige papirkegler vil tilsvarende resonanser i en aluminiumkegle ligge utenfor det hørbare området. Spesielt merkbart på bassfrekvenser som vil vær rene, klare og kraftige.

Spesifikasjoner

Height x Width x Depth

331 x 190 x 248 mm

Weight

8.0 kg

Type

2-Way, bass reflex

Woofer

1 x 150 mm Ø, AS

Tweeter

JET 5

Crossover Frequency

2400 Hz

Frequency Range

41 – 50000 Hz

Sensitivity

85 dB at 2.83 V/m

Suitable for amplifiers from ... to ...

4 – 8 Ω

Recommended amplifier power

40 – 200 W/channel

Nominal | Peak power handling

70 W | 100 W

Nominal | Minimum impedance

4 Ω | 3.2 Ω

Finishes

Black and White High Gloss

Kimber Kable 4PR -  ferdigterminert høyttalerkabel

Den originale Kimber ferdigterminert høyttalerkabel, - it’s just too good for the money
vm-4pr-terminert

Kimber Kable 4TC - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4TC gir ren, klar lyd og er en av Kimbers mest nøyaktige høyttalerkabel.
vm-4tc-terminert

Kimber Kable 4VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4VS er en av de beste ferdigterminert høyttalerkabel i forhold til pris i hele Kimber-serien. 4VS bygger bro over entry-level PR-serien og TC-kablene i andre enden av skalaen.
vm-4vs-terminert

Kimber Kable 8PR - ferdigterminert høyttalerkabel

Ferdigterminert høyttalerkabel som består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. Kimber 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft.
vm-8pr-terminert

Elac CARINA BS 243.4 Satin black, stk

ELAC Carina BS 243.4 bokhyllehøyttaler har et klassisk og enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan forvente av et Andrew Jones design.
10340108

Elac DEBUT 2.0 B6.2, walnut, stk

Elac Debut 2.0 B6.2 bokhyllehøyttalere er redesignet fra grunnen av og høres enda mer bemerkelsesverdig ut enn forgjengeren som utløste en liten "revolusjon" innen rimelig high-end lyd.
10341141

Elac SOLANO CC 281 Black High Gloss, stk

Elac SOLANO CC281 senterkanal med sin JET5 diskant er perfekt til gjengivelse av dialoger og vil gi en overbevisende hjemmekinoopplevelse.
10341139

Elac SOLANO FS 287 Black High Gloss, stk

JET 5 diskanten sikrer en helt spesiell oppløsning, sammen med to bass-mellomtone drivere leverer gulvhøyttaleren Elac Solano FS287 et sammenhengende harmonisk lydbilde for kresne musikkentusiaster.
Solano høyttalerne mottar stadig nye utmerkelser og priser.
10341138

Elac Alchemy DDP-2, forforsterker / DAC

ELAC Alchemy DDP-2 er en forforsterker med DAC og Streamer. Et helt nytt produkt som kombinerer tre komponenter i ett kabinett. En høy-kvalitets DAC, forforsterker og en digital streamer av ELACs designteam ledet av den legendariske designer Peter Madnick.
10303340

Elac Alchemy DPA-2, effektforsterker

ELAC Alchemy DPA-2 effektforsterker handler om dynamisk musikalitet, mye takket være et design som kombinerer ren klasse-A drift sammen med diskrete FET (field-effect transistors).
10303339

Parasound HALO HINT 6, sølv integrert forsterker på 160 watt

Parasound Halo HINT 6 er en ytterligere forbedret versjon av den meget populære Halo integrert forsterker. Etter at den originale Halo Integrated Amplifier ble introdusert ble den raskt kjent som "HINT" i Parasound fellesskapet, og navnet benyttes også på den nye modellen. 
10302834

Parasound NewClassic 200 Integ., integrert forsterker

Parasound NewClassic 200 er en integrert forsterker med innebygd DAC. Forsterkeren tilbyr enestående lydkvalitet og utmerkede tilkoblings muligheter.  I hjertet av 200 Integrated er en klasse D forsterker på 2×110 Watt i 8 Ohm.
10303317