Til toppen

Elac SOLANO BS 283 Black High Gloss, stk

Produktnummer: 10341135
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELAC BS 283 er en kompakt, attraktiv høyttaler i SOLANO-serien som kjennetegnes med en åpen spillestil full av dybde og dynamikk.

Det spiller ingen rolle om du hører på musikk i et klassisk stereo eller ser film i et surround oppsett, med BS 283 bokhylle høyttaler har du et perfekte verktøy for ethvert rom og ethvert oppsett. ELAC BS 283 er en kompakt, attraktiv høyttaler i Solano-serien og kjennetegnes med en åpen spillestil full av dybde og dynamikk.

Kabinett.

Den grunnleggende rektangulære formen på kabinettene i SOLANO-serien er laget av solid MDF, og paret med en svakt buet frontbaffel. Alle modellene i serien fremtrer kompakte og med et utseende som glir inn i ethvert interiør.

Toveis-systemet overbeviser med et harmonisk lydbilde, som er veldig nøytralt og bringer mye musikalitet til den kresne musikkentusiasten.  
-hifi-journal

JET-5 diskant.

JET5 diskanthøyttaler leverer ekte høydefinisjonslyd og benyttes i mange av ELAC´s høyttalermodeller. Denne høyfrekvente driveren trollbinder med sin lynraske respons og brede dynamiske rekkevidde, og gir minimal forvrengning. JET5 spiller mye takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonelle dome-diskanter. ELAC´s JET5 er en av de mest legendariske i bransjen og har vunnet og vinner stadig internasjonal ros med sitt gjennomsiktige og uanstrengt lydbilde.

Aluminium elementer.

Bass og mellomtone elementene i Solano-serien er laget av anodiserte aluminium. Foruten det attraktive utseende sørger aluminium for mekanisk stabilitet og presisjon i selve produksjonen. I forhold til typiske resonanser i vanlige papirkegler vil tilsvarende resonanser i en aluminiumkegle ligge utenfor det hørbare området. Spesielt merkbart på bassfrekvenser som vil vær rene, klare og kraftige.

Spesifikasjoner

Height x Width x Depth

331 x 190 x 248 mm

Weight

8.0 kg

Type

2-Way, bass reflex

Woofer

1 x 150 mm Ø, AS

Tweeter

JET 5

Crossover Frequency

2400 Hz

Frequency Range

41 – 50000 Hz

Sensitivity

85 dB at 2.83 V/m

Suitable for amplifiers from ... to ...

4 – 8 Ω

Recommended amplifier power

40 – 200 W/channel

Nominal | Peak power handling

70 W | 100 W

Nominal | Minimum impedance

4 Ω | 3.2 Ω

Finishes

Black and White High Gloss

Kimber Kable 4PR -  ferdigterminert høyttalerkabel

The original Kimber Kable, - it’s just too good for the money
vm-4pr-terminert

Kimber Kable 4TC - ferdigterminert høyttalerkabel

Ren, klar lyd fra en av Kimbers mest nøyaktige høyttalerkabler. Disse kablene er kjent for sin nøytrale lyd.
vm-4tc-terminert

Kimber Kable 4VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4VS er en av de beste høyttalerkablene i forhold til pris i hele Kimber-serien. 4VS bygger bro over entry-level PR-serien og TC-kablene i andre enden av skalaen.
vm-4vs-terminert

Kimber Kable 8PR - ferdigterminert høyttalerkabel

Består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft, noe som gjør den ideel til subwoofere og lavfrekvensdelen på en bi-wire kabel så vel som en fulltone høyttalerkabel.
vm-8pr-terminert

Elac CARINA BS 243.4 Satin black, stk

ELAC Carina BS 243.4 bokhylle høyttaler har et klassisk og enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan og skal forvente av et Andrew Jones design.
10340108

Elac DEBUT 2.0 B6.2, walnut, stk

Elac Debut 2.0 B6.2 er redesignet fra grunnen av og høres enda mer bemerkelsesverdig ut enn forgjengeren som utløste en liten "revolusjonen" innen rimelig high-end lyd.
10341141

Elac SOLANO CC 281 Black High Gloss, stk

Elac SOLANO CC281 med sin JET5 diskant er perfekt til gjengivelse av dialoger og vil gi en overbevisende hjemmekinoopplevelse.
10341139

Elac SOLANO FS 287 Black High Gloss, stk

JET5 diskanten sikrer en helt spesiell oppløsning, sammen med to bass-mellomtone driverne leverer FS287 et sammenhengende harmonisk lydbilde for den kresne musikkentusiasten.
10341138

Elac Alchemy DDP-2, forforsterker / DAC

ELAC Alchemy DDP-2 er en forforsterker med DAC og Streamer. Et helt nytt produkt som kombinerer tre komponenter i ett kabinett. En høy-kvalitets DAC, forforsterker og en digital streamer som ELACs designteam ledet av den legendariske designeren Peter Madnick fra Audio Alchemy og Constellation.
10303340

Elac Alchemy DPA-2, effektforsterker

ELAC Alchemy DPA-2 effektforsterker handler om dynamisk musikalitet, mye takket være et design som kombinerer ren klasse-A drift sammen med diskrete FET (field-effect transistors) og en lineær strømforsyning ved hjelp av en toroidal transformator.
10303339

Parasound HALO HINT6, sølv integrert effektforsterker

Parasound HINT 6 er en ytterligere forbedret versjon av den meget populære Halo Integrated. Etter at den originale Halo Integrated Amplifier ble introdusert ble den raskt kjent som "HINT" i Parasound fellesskapet, og navnet benyttes også på den nye modellen. 
10302834
Nyhet

Parasound NewClassic 200 Integ., integrert forsterker

Parasound NewClassic 200 er en integrert forsterker med innebygd DAC. Forsterkeren tilbyr enestående lydkvalitet og utmerkede tilkoblings muligheter.  I hjertet av 200 Integrated er en klasse D forsterker på 2×110 Watt i 8 Ohm.
10303317