Til toppen

Elac SOLANO CC 281 Black High Gloss, stk

Produktnummer: 10341139
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Elac SOLANO CC281 senterkanal med sin JET5 diskant er perfekt til gjengivelse av dialoger og vil gi en overbevisende hjemmekinoopplevelse.

SOLANO CC281 er tro mot ELACs tradisjon ved å bruke JET5 diskanthøyttaleren, valgt for sin fantastiske klarhet og dynamikk. Denne i kombinasjon med to anodiserte aluminiumsmembraner som gjengir mellom- og lavfrekvens områdene. Dette stive, men lette materialet sikrer mekanisk stabilitet og legger grunnlaget for en svært nøyaktig lydgjengivelse. Frisk utseende, frisk lyd, den nye Solano CC281 vil ytterligere forbedre ELACs klasseledende omdømme. Senterkanalen er den mest kritiske høyttaleren i et surround oppsett. CC281 med sin Jet5 diskant er perfekt for gjengivelse av dialoger og vil gi en overbevisende hjemmekinoopplevelse.

Kabinett.

Den grunnleggende rektangulære formen på kabinettene i SOLANO-serien er laget av solid MDF, og paret med en svakt buet frontbaffel. Alle modellene i serien fremtrer kompakte og med et utseende som glir inn i ethvert interiør.

JET-5 diskant.

JET5 diskanthøyttaleren leverer ekte høydefinisjonslyd og benyttes i mange av ELAC´s høyttalermodeller. Denne høyfrekvente driveren trollbinder med sin lynraske respons og brede dynamiske rekkevidde med minimal forvrengning. JET5 spiller med økt takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonell kuppel diskanthøyttalere. ELAC JET5 diskanthøyttaler er en av de mest berømte høyfrekvente driverne i hi-fi-industrien og har vunnet internasjonal ros med sitt vanedannende lydbilde.

Aluminium elementer.

Bass og mellomtone elementene i SOLANO-serien er laget av anodiserte aluminium. Foruten det attraktive utseende sørger aluminium for mekanisk stabilitet og presisjon i selve produksjonen. I forhold til typiske resonanser i vanlige papirkegler vil tilsvarende resonanser i en aluminiumkegle ligge utenfor det hørbare området. Spesielt merkbart på bassfrekvenser som vil vær rene, klare og kraftige.

Spesifikasjoner

Height x Width x Depth 190 x 500 x 248 m

Weight

12 kg

Type

2-Way, bass reflex

Woofer

2 x 150 mm Ø, AS

Tweeter

JET 5

Crossover Frequency

450 | 2400 Hz

Frequency Range

34 – 50000 Hz

Sensitivity

87.5 dB at 2.83 V/m

Suitable for amplifiers from ... to ...

4 – 8 Ω

Recommended amplifier power

40 – 250 W/channel

Nominal | Peak power handling

120 W | 160 W

Nominal | Minimum impedance

4 Ω | 3.6 Ω

Finishes

Black and White High Gloss

Kimber Kable 4PR -  ferdigterminert høyttalerkabel

Den originale Kimber ferdigterminert høyttalerkabel, - it’s just too good for the money
vm-4pr-terminert

Kimber Kable 4TC - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4TC gir ren, klar lyd og er en av Kimbers mest nøyaktige høyttalerkabel.
vm-4tc-terminert

Kimber Kable 4VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4VS er en av de beste ferdigterminert høyttalerkabel i forhold til pris i hele Kimber-serien. 4VS bygger bro over entry-level PR-serien og TC-kablene i andre enden av skalaen.
vm-4vs-terminert

Kimber Kable 8PR - ferdigterminert høyttalerkabel

Ferdigterminert høyttalerkabel som består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. Kimber 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft.
vm-8pr-terminert

Elac CARINA CC 241.4, Satin black, stk

ELAC Carina CC 241.4 senterkanal har et klassisk enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan forvente av et Andrew Jones design.
10303674

Elac DEBUT Reference DCR52, Black Baffle / Walnut Cabinet, stk

Elac DCR52 Reference er alltid i fokus og likevel en lagspiller. DCR52 senterhøyttaler gir hvilken som helst hjemmekino et akustisk senter. Enten den fineste detalj eller full dynamisk skala, den leverer alltid.
10303754

Elac Uni-Fi UC52, sort, stk

Elac Uni-Fi UC52 senterkanal med sitt konsentriske element er den perfekte løsningen for en overbevisende opplevelse i hjemmekinoen.
10341140

Elac VELA CC 401, hvit HG, stk.

Spennende, progressiv og elegant beskriver CC 401 i den nye VELA-serien fra ELAC. Lyden av VELA viser sin familiebakgrunn til den meget vellykket 400 serien. Vela CC 401 har et mer kompleks design med høy kvalitets trapes formede kabinetter.
10303033