Til toppen

Elac SOLANO CC 281 Black High Gloss, stk

Produktnummer: 10341139
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Elac SOLANO CC281 med sin JET5 diskant er perfekt til gjengivelse av dialoger og vil gi en overbevisende hjemmekinoopplevelse.

SOLANO CC281 er tro mot ELACs tradisjon ved å bruke JET5 diskanthøyttaleren, valgt for sin fantastiske klarhet og dynamikk. Denne i kombinasjon med to anodiserte aluminiumsmembraner som gjengir mellom- og lavfrekvens områdene. Dette stive, men lette materialet sikrer mekanisk stabilitet og legger grunnlaget for en svært nøyaktig lydgjengivelse. Frisk utseende, frisk lyd, den nye Solano CC281 vil ytterligere forbedre ELACs klasseledende omdømme. Senterkanalen er den mest kritiske høyttaleren i et surround oppsett. CC281 med sin Jet5 diskant er perfekt for gjengivelse av dialoger og vil gi en overbevisende hjemmekinoopplevelse.

Kabinett.

Den grunnleggende rektangulære formen på kabinettene i SOLANO-serien er laget av solid MDF, og paret med en svakt buet frontbaffel. Alle modellene i serien fremtrer kompakte og med et utseende som glir inn i ethvert interiør.

JET-5 diskant.

JET5 diskanthøyttaler leverer ekte høydefinisjonslyd og benyttes i mange av ELAC´s høyttalermodeller. Denne høyfrekvente driveren trollbinder med sin lynraske respons og brede dynamiske rekkevidde, og gir minimal forvrengning. JET5 spiller mye takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonelle dome-diskanter. ELAC´s JET5 er en av de mest legendariske i bransjen og har vunnet og vinner stadig internasjonal ros med sitt gjennomsiktige og uanstrengt lydbilde.

Aluminium elementer.

Bass og mellomtone elementene i SOLANO-serien er laget av anodiserte aluminium. Foruten det attraktive utseende sørger aluminium for mekanisk stabilitet og presisjon i selve produksjonen. I forhold til typiske resonanser i vanlige papirkegler vil tilsvarende resonanser i en aluminiumkegle ligge utenfor det hørbare området. Spesielt merkbart på bassfrekvenser som vil vær rene, klare og kraftige.

Spesifikasjoner

Height x Width x Depth 190 x 500 x 248 m

Weight

12 kg

Type

2-Way, bass reflex

Woofer

2 x 150 mm Ø, AS

Tweeter

JET 5

Crossover Frequency

450 | 2400 Hz

Frequency Range

34 – 50000 Hz

Sensitivity

87.5 dB at 2.83 V/m

Suitable for amplifiers from ... to ...

4 – 8 Ω

Recommended amplifier power

40 – 250 W/channel

Nominal | Peak power handling

120 W | 160 W

Nominal | Minimum impedance

4 Ω | 3.6 Ω

Finishes

Black and White High Gloss

Kimber Kable 4PR -  ferdigterminert høyttalerkabel

The original Kimber Kable, - it’s just too good for the money
vm-4pr-terminert

Kimber Kable 4TC - ferdigterminert høyttalerkabel

Clean, clear sound from one of Kimber most accurate speaker cables. Known for it’s neutral sound these cables will shine a light on all your systems capabilities.
vm-4tc-terminert

Kimber Kable 4VS - ferdigterminert høyttalerkabel

HIGH CURRENT BRAIDED LOUDSPEAKER CABLE. 8 strands of 19.5 AWG OFC (oxygen free copper) copper. Aggregate combination of 4, 19.5AWG strands=13AWG per +/- leg.
vm-4vs-terminert

Kimber Kable 8PR - ferdigterminert høyttalerkabel

HIGH CURRENT BRAIDED LOUDSPEAKER CABLE. 16 strands of 19.5 AWG OFC (oxygen free copper) copper.
vm-8pr-terminert

Elac CARINA CC 241.4, Satin black, stk

ELAC Carina CC 241.4 er tilgjengelig nå! Med et klassisk, enkelt, men slående utseende. Med et lydbilde du kan forvente av et Andrew Jones design. Den nye Carina CC 241.4 matcher visuell eleganse med bemerkelsesverdig lyd for å gi deg det som lover til å bli en ny klassiker i ELACs lineup. Friskt utseende, frisk lyd, med Carina vil ELAC sitt klasseledende omdømme bli ytterligere forsterket.
10303674

Elac DEBUT Reference DCR52, Black Baffle / Walnut Cabinet, stk

ELAC Debut Reference serien er her, med gulvstående, stativ og senterhøyttaleren DCR52! Den nye DCR52 er ELACs siste høyverdige senterhøyttaler. Med utgangspunkt i den ikoniske statusen til ELAC sin Debut 2.0 serie, oppstår en ny referanseserie fra designer Andrew Jones.
10303754

Elac Uni-Fi UC52, sort, stk

UC52 sitt konsentriske element gir den perfekte løsningen for en overbevisende hjemmekino opplevelse. UC52 bruker de samme fremragende elementene og teknologier som de andre modellene i Uni-fi 2.0 serien.
10341140

Elac VELA CC 401, hvit HG, stk.

Spennende, progressiv og elegant beskriver CC-401 i den nye VELA-serien fra ELAC. Lyden av VELA viser sin familiebakgrunn til den meget vellykket 400 serien. Vela CC-401 har et mer kompleks design med høy kvalitets trapes formede kabinetter.
10303033