Til toppen

Elac Uni-Fi UC52, senter høyttaler i sort

Produktnummer: 10341140
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Elac Uni-Fi UC52 senterkanal med sitt konsentriske element er den perfekte løsningen for en overbevisende opplevelse i hjemmekinoen. UC52 er konstruert som et kompakt 3-veis bassrefleks system.

Senter for oppmerksomhet

Senterkanalen er kanalen som stort sett, eller helt, er dedikert til å gjengi dialogen til et audiovisuelt program. Høyttaleren(e) koblet til senterkanalen er plassert i midten av og noen ganger bak den perforerte projeksjonsskjermen, for å gi effekten som lyder fra senterkanalen kommer fra skjermen. I mange hjemmesurroundlydenheter er senterkanalen plassert over eller under videoskjermen.

UC52 sitt konsentriske element er den perfekte løsningen for en overbevisende hjemmekino opplevelse. UC52 bruker de samme fremragende elementene og teknologier som de andre modellene i Uni-fi 2.0 serien. Uni-Fi 2.0 forbedrer den kritikerroste Uni-Fi-serien og inneholder mange endringer som løfter ytelsen utover originalene og utover hva du kan forvente i dette prissegmentet. Senterkanalen er den mest kritiske høyttaleren i et hjemmekino oppsett, og UC52 med sitt kompakte 3-veis bassrefleks system leverer en matchet sonisk signatur.

.. the UF5.2 towers and the UC5.2 center channel make for a seamless and frankly killer front end. 
-Hometheaterhifi.com

Et konsentrisk design.

Et konsentrisk design kombinerer en diskant og en mellomtone membran innenfor en enkelt stemmespole, og leverer en meget sammenhengende og nøyaktig gjengivelse gjennom hele diskant og mellomtonens frekvensområde. På grunn av høy pris blir konsentriske elementer tradisjonelt benyttet bare i de dyreste høyttalerne på markedet. I Uni-Fi 2.0 hører du finessen fra en 1-tommers soft-dome og den harmoniske nøyaktigheten av en stiv 4 tommers aluminium mellomtone kjegle spille sammen i en symfoni av sonisk perfeksjon.

Spesifikasjoner

Speaker type: 3-way, bass reflex
Tweeter:  1 x 1-inch soft dome, concentrically mounted
Midrange: 1 x 4-inch aluminum cone
Woofer:  2 x 5.25-inch aluminum cone
Crossover frequency:  200 / 2,000 Hz
Frequency response:  48 to 35,000 Hz
Sensitivity:  85 dB at 2.83 v/1m
Recommended amplifier power: 40 to 140 wpc
Peak power handling:  140 wpc
Nominal impedance:  6 Ohm
Binding posts:  5-way custom
Magnetic shielding: No
Cabinet finishes:  Black ash vinyl
Accessories included: Fabric grille
Height:  18,5 cm
Width: 62,0 cm
Depth:  27,5 cm

 

Kimber Kable 4PR with VariStrand - høyttalerkabel

Kimber Kable 4PR har avansert VariStrand-teknologi, som bruker flere tråder av oksygenfritt kobber for å sikre overlegen ledningsevne og minimalt signaltap. Dette resulterer i en klarere, mer detaljert lyd med fyldig bass og livlige høyder. Nye 4PR with Varistrand vil fortsette å være en foretrukket kabel der musikalitet forlanges uten å sprenge budsjettene.
vm-nye-4pr

Kimber Kable 8PR with VariStrand - høyttalerkabel

Kimber Kable store suksess serier PR og VS slås nå sammen til et helt nytt produkt «PR with Varistrand.» Nye 8PR har 9 AWG hvilket betyr lav motstand i kabelen, og kan brukes i lange strekk.
vm-nye-8pr

Elac VERTEX 2 IW-VC52-W, SENTER innbyggingshøyttaler, stk.

Senterhøyttaleren VERTEX II IW-VC52-W – er et lite mesterverk innen lydteknikk og er designet for å løfte hjemmekinoen din til nye høyder. Høyttaleren har to 5 1/4” mellomtone/bass og en 1" dome diskant.
10361900

Sonos ARC, lydplanke i hvit

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341661

Sonos innlevelsespakke med RAY, SUB mini og ERA 100 i hvit

Sonos tar seer- og lytteopplevelsene til et nytt nivå med denne surroundlyd pakken, drevet av RAY lydplanke, SUB mini pluss et par ERA 100 som bakhøyttalere.
10364399

Parasound HALO HINT 6, integrert effektforsterker i sort

Parasound Halo HINT 6 er en topp moderne integrert forsterker med hjemmekino bypass-funksjon, 2.1-kanals analog bass administrasjon, en dedikert hodetelefonforsterker, MM / MC phono-forsterker, innebygd ESS Sabre32 Reference DAC...
10302818

Parasound NewClassic 200 Integ., integrert forsterker

Parasound NewClassic 200 er en integrert forsterker med innebygd DAC. Forsterkeren tilbyr enestående lydkvalitet og utmerkede tilkoblings muligheter.  I hjertet av 200 Integrated er en klasse D forsterker på 2×110 Watt i 8 Ohm.
10303317

Sonos SUB mini, trådløs subwoofer i sort

Få en dypere nytelse av TV, musikk og mer med kraftig bass når du parer Sub Mini med Beam, Ray, ERA 100 eller ERA 300.
10363678