Til toppen
Innbyggingshøyttaler

Oppgrader hjemme lydsystemet ditt med innbyggingshøyttalere i tak eller i vegg. Disse diskrete høyttalerne smelter sømløst inn og gir høykvalitets lyd uten å ta opp plass.
Med innbyggingshøyttalere kan du nyte musikk, filmer og TV-programmer i ethvert rom i huset. Installer dem på kjøkkenet, i stuen eller til og med på badet for en spa-lignende opplevelse. Innbyggingshøyttalere er også perfekte for hjemmekino og gir en oppslukende surround-lyd uten at det er store høyttalere som tar opp plass i rommet. I tillegg er de enkle å installere og kan kobles til ditt eksisterende lydsystem for en problemfri oppgradering.

Sorter

Episode ES-CORE-56-IC-DVCS, surround innbyggingshøyttaler

Episode ES-CORE-56-IC-DVCS er en 6" DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364899

Episode ES-CORE-56-IW, innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-56-IW er en 6" innbyggingshøyttaler og inngår i den helt nye Episode CORE-serien som leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364898

Episode ES-CORE-58-IC-DVCS, surround innbyggingshøyttaler

Episode ES-CORE-58-IC-DVCS er en 8" DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364897

Episode ES-CORE-58-IC, innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-58-IC er en 8" innbyggingshøyttaler og inngår i den helt nye Episode CORE-serien leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364896

Episode ES-CORE-56-IW, innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-56-IW er en 6" innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364895

Episode ES-CORE-56-IC-POINT, innbyggingshøyttaler

Episode ES-CORE-56-IC-POINT er en 6" Point innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364894

Episode ES-CORE-38-IC-DVCS, surround innbyggingshøyttaler

Episode ES-CORE-38-IC-DVCS er en 8" DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364891

Episode ES-CORE-38-IC, innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-38-IC er en 8" innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364890

Episode ES-CORE-36-IW, innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-36-IW er en 6" innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364887

Episode ES-CORE-36-IC-POINT, innbyggingshøyttaler

Episode ES-CORE-36-IC-POINT er en 6" Point innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364886

Episode ES-CORE-36-IC-DVCS, surround innbyggingshøyttaler

Episode ES-CORE-36-IC-DVCS er en 6" DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364885

Episode ES-CORE-36-IC, innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-36-IC er en 6" innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364884