Til toppen

Sonos AMP + Elac DEBUT 2.0 B5.2 i sort

Produktnummer: 10362005
Lagerbeholdning:

inkl. mva.


Stereopakke # 1 med Sonos Amp + Elac DEBUT 2.0 B5.2 bokhyllehøyttalere – kraftig trådløst musikkanlegg med streaming, stemmestyring, multirom og superenkel TV-lyd.

Sonos Amp + Elac DEBUT 2.0 er et kompakt musikkanlegg som gir deg lydkvaliteten fra et ordentlig hi-fi-system med alle de smarte trådløse streamingmulighetene. 

Sonos Amp


All verdens streamingmusikk og smart TV-lyd

Med Sonos Amp kan du streame uendelige mengder med musikk fra markedets lengste liste av integrerte streamingtjenester, som for eksempel Spotify, TIDAL, Deezer og mange flere. Du kan også høre på titusenvis av radiokanaler på nettet og spille av ditt eget musikkbibliotek fra PC-en.

HDMI-tilkoblingen lar deg koble til TV-en, få optimal digital lydkvalitet og samtidig styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Amp slår seg automatisk av og på sammen med TV-en, så i hverdagen trenger du ikke å gjøre annet enn å lene deg tilbake i sofaen og nyte den herlige hi-fi-lyden fra TV-en din.

Med Amp får du Sonos-opplevelsen på gulvhøyttalere, vegghøyttalere, takmonterte høyttalere, utendørshøyttalere og bokhyllehøyttalere.
Sonos-Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett og få dette implementert inn i Sonos sin lydverden. Bruk Amp til å drive Sonos trådløse innbygningshøyttalere. Du kan til og med drive utendørshøyttalere og utvide Sonos-anlegget til hagen.

Få en bedre TV-opplevelse

Opplev stereolyd for serier, filmer og videospill når du kobler Amp til høyttalerne og TV-en. 

 

Designet for å holde seg avkjølt

Designet kan monteres i rack og inneholder en spesialutviklet kjølefinne som gir optimalisert luftstrøm og varmestyring.

The new Sonos Amp is a marvel of simplicity and versatility that will enhance and expand any Sonos multiroom audio system
-Soundandvision

 

Elac DEBUT 2.0 B5.2 – kraftig og allsidig kompakthøyttaler med overbevisende hi-fi-kvaliteter


Lyd & Bilde kåret DEBUT B5 til Årets Høyttaler og skrev "jeg måtte nesten klype meg litt i armen".

Forbedring på denne prisbelønte forgjenger var altså ingen enkel oppgave, men ELAC DEBUT 2.0 B5.2 setter en enda høyere standard og gir ytelse omvendt proporsjonal med størrelsen. Vi slutter aldri å undres over lydkvaliteten av disse bokhyllehøyttalere, lydkvalitet som langt overgår hva som er rimelig å forvente av en høyttaler av denne størrelsen. Elac DEBUT 2.0 B5.2 vil være et like godt valg enten i et hjemmekinoanlegg eller i et rent stereo oppsett.

 

If the established budget speaker brands aren’t worried about these boxes, they should be.
– WhatHi-Fi 

 

 

Spesifikasjoner Elac Debut 2.0 B5.2

Speaker type: 2-way, bass reflex
Tweeter:  1-inch cloth dome
Woofer:  5.25-inch woven aramid-fiber cone with oversized magnet and vented pole piece
Crossover frequency:  200 / 2,000 Hz
Frequency response:  46 to 35,000 Hz
Sensitivity:  86 dB at 2.83 v/1m
Nominal impedance:  6 Ω
Binding posts:  5-way metal
Port:  Dual flared
CABINET: CARB2 rated MDF
CABINET FINISH: Black Ash vinyl
Height:  341 mm
Width: 180 mm
Depth:  234 mm
WEIGHT: 5.9 kb