Til toppen
PAKEDGE PDUs

PAKEDGE PDUs

Pakedge Intelligent Power Distribution Units er designet for å fungere som en komplett løsning for styring av strøm i et A / V-nettverk. Pakedge Cloud Managed Power Distribution Units er den enkleste måten å få full kontroll over utstyret fra hvor som helst i verden.
PDU´ene er kontrollerbare via e-post, telnet eller nettleser. Portene kan tilordnes daglige planer, slik at automatisert strømstyring er basert på brukerens tidsplan.
Pakedge PDU´er kan tildeles en oppstartssekvens for å sikre at enheter som modemer, rutere og brytere slår på i riktig rekkefølge – sikrer optimal nettverksfunksjonalitet…..

Virtualisering

Virtualisering lar brukerne kombinere porter på forskjellige PDU´er i hele nettverket til egne grupper – som gir rask og enkel kontroll. Dette gjør det mulig for brukere å slå på eller av alle tilkoblede berøringspaneler, tilgangspunkter eller andre enheter samtidig.

Gruppert strømplanlegging

Brukere kan gruppere porter på flere PDU´er sammen i hele nettverket for enkel automatisk strømstyring.

Sorter

Pakedge PTH10, Temperature and Humidity Sensor

Pakedge PDU Compact Temperature and Humidity Sensor
10302139

Pakedge P20E, 20-Outlet Intelligent Power Distribution Unit

Pakedge 20-Outlet Intelligent Power Distribution Unit. The P20/P20E is a complete power control solution for A/V and smart networks.
10302563