Til toppen
PAKEDGE Routers

PAKEDGE Routers

For å få mest mulig ut av nettverket trengs en router som er til stede for alle funksjonene som kreves i et sømløst og skalerbart A / V-system. Pakedge-routerne er konstruert for å håndtere multicast audio/video medier i kommersielle og i boligmiljøer. Med sine kraftige prosessorer vil de håndtere alt – enten det er lyd med høy oppløsning, UHD-video og alt i mellom.

Pakedge-router tilbyr flere lag med sikkerhet for å holde inntrengere ute og smarte hjem sikre. Ruterne leveres med en innebygd brannmur som støtter pakkeinspeksjon (SPI), foreldrekontroll, sikker ekstern tilgang med OpenVPN og Pakedge DDNS. Alle modellene tilbyr gjeste nettverk.

Hvorfor en high-end router?

Fra å opprettholde en behagelig temperatur, streame musikk og filmer og til og med holde hjemmet trygt, er det et stadig voksende antall produkter som blir smartere og mer sofistikerte.
Uten et pålitelig nettverk blir selv de smarteste enhetene dumme. Hver tilkoblet enhet øker belastningen på nettet og påvirker både throuputs og tilgjengeligheten av trådløs tilkobling. Det er derfor nettverket har blitt et av de viktigste systemene i hjemmet. Med et Pakedge-nettverk er komforten og ytelsen i et moderne hjem optimalisert.

Sorter

Pakedge WR-1-1

Wireless Router with OvrC Pro.
10302468

Pakedge RT-3100

Gigabit 1 WAN 4 LAN Router with BakPak
10303455

Pakedge RK-1

7 Port Multi-Media Router with BakPak
10302105