Til toppen

PCNA-KIT-A, ARAKNIS Professional Certified Network Administrator Kit

Produktnummer: 10341318
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Ta ditt Håndverk til Neste Nivå med PCNA: Profesjonell Sertifisert Nettverksadministrator.

KIT inneholder følgende:

 1 x  13364699  AN-220-RT  220-Series Single-WAN Multi-Gigabit VPN Router
 1 x  10340253  AN-210-SW-R-8-POE  8-port Gigabit Switch with Partial PoE+
 2 x  10363963  AN-520-AP-I-1  Wi-Fi 6 Indoor Wireless Access Point
 1 x  10363599  WB-250I-IPW-2  Compact 2-Outlet Wi-Fi Surge Protector
 1 x    Diverse  CAT6 tilbehør og verktøy

 

Er du klar for å styrke dine ferdigheter og heve kvaliteten på ditt arbeid? Da er det på tide å oppdage PCNA - Profesjonell Sertifisert Nettverksadministrator. Dette programmet er skreddersydd for håndverkere som deg, og det gir deg muligheten til å bli ekspert på nettverksteknologi, spesielt tilpasset behovene i AV- og automatiseringsbransjen.

Hvorfor Velge PCNA?

PCNA er ikke bare enda en sertifisering - det er en mulighet til å skille deg ut i mengden og styrke din virksomhet. Her er hvorfor PCNA er det rette valget for deg:

  • Tilpasset for Ditt Fagfelt: PCNA fokuserer på nettverkskunnskap og erfaring som håndverkere trenger for å bygge robuste nettverk, spesielt de som støtter AV- og automatiseringssystemer.
  • Øk Effektiviteten til Ditt Team: Med PCNA-sertifiserte teknikere vil du oppleve et mer effektivt team, færre support anrop, og mindre behov for unødvendige reiser. Dine systemer vil være mer pålitelige og ha høyere ytelse, noe som fører til mer fornøyde kunder.

Hvordan Fungerer Det?

  • Interaktiv Læring: Si farvel til kjedelige multiple-choice eksamener. PCNA tilbyr underholdende, interaktive kurs som du kan fullføre hjemmefra. Du vil også få ditt eget utstyr å jobbe med og beholde, slik at du kan fortsette å lære selv etter kurset er over.
  • Steg-for-Steg Veiledning: Vår omfattende læreplan dekker alt fra nettverkets grunnleggende til design. Du vil ha tilgang til nettbaserte kurs, veiledet praktisk opplæring og spørsmål- og svarøkter med vårt opplæringsteam.

Kom i Gang i Dag:

  1. Registrer Dine Teknikere: Sørg for at dine teknikere har tilgang til forhandlerportalen for å begynne sin PCNA-reise.
  2. Praktisk Opplæring: Ingen behov for kostbare reiser. Dine teknikere kan fullføre kursene hjemmefra i sitt eget tempo.
  3. Eksamen og Sertifisering: Når kursarbeidet er fullført, kan teknikerne planlegge sin sertifiseringseksamen og bli en del av det voksende fellesskapet av PCNA-sertifiserte fagfolk.

Løft Din Virksomhet til Nye Høyder med PCNA:

Er du klar for å ta din håndverksvirksomhet til neste nivå? Registrer dine teknikere i dag og start reisen mot bedre nettverk, mer fornøyde kunder, og økt suksess. Med PCNA har du fremtiden i dine hender.