Til toppen
Klipsch Reference Architectural

Klipsch Reference Architectural innbyggingshøyttalere er kjent for å levere high-end lydkvalitet i et diskret og elegant design, for innfelling i vegg eller tak. Serien har også subwoofere slik at du kan bygge et komplett lydsystem som passer sømløst inn i hjemmet.
Det som kjennetegner Klipsch som merke gjelder også for Reference serien, med hornteknologi og materialer av høy kvalitet sikrer klar og detaljert lydgjengivelse. Høyttalerne har minimalistiske griller som kan males for å matche vegg- eller takfargen, og forsvinner dermed elegant inn i omgivelsene.
Høyttalerne er enkle å installere, enten du gjør det selv eller får hjelp av en profesjonell. Serien tilbyr ulike modeller i forskjellige størrelser og prisklasser, slik at du kan finne det som passer best for dine behov og budsjett.
Klipsch-høyttalere er kjent for sin høye følsomhet, noe som betyr at de krever mindre forsterkerkraft for å spille høyt og du oppnår en mer dynamisk og engasjerende lydopplevelse.

Sorter

Klipsch PRO-16-RW, innbyggingshøyttaler, stk.

Med en 6,5" Injection Molded Graphite basshøyttaler og 1" Pivot Aluminium Dome hornladet diskanthøyttaler, spiller PRO-16RW med en utrolig akustikk og typisk Klipsch-lyd. Med SecureFit™ installasjonssystemet er Klipsch Professional Serie det ideelle valget for custom install.
13365148

Klipsch PRO-16-RC, innbyggingshøyttaler, stk.

Med en 6,5" basshøyttaler og 1" Pivot Aluminium Dome ABS Tractrix® hornladet diskanthøyttaler, bringer PRO-16RC en utrolig akustikk og med ugjenkjennelig Klipsch signatur. Med SecureFit™-installasjonssystemet er Klipsch Professional Series Reference-høyttalerne det ideelle valget for custom install.
13365152

Klipsch PRO-18-RC, innbyggingshøyttaler, stk.

Med en 8" basshøyttaler og 1" Pivot Aluminium Dome ABS Tractrix® hornladet diskanthøyttaler, bringer PRO-18RC en utrolig akustikk og med ugjenkjennelig Klipsch signatur. Med SecureFit™-installasjonssystemet er Klipsch Professional Series Reference-høyttalerne det ideelle valget for custom install.
13365151

Klipsch PRO-18-RW, innbyggingshøyttaler, stk.

Med en 8" Injection Molded Graphite basshøyttaler og 1" Pivot Aluminium Dome hornladet diskanthøyttaler, spiller PRO-18RW med en utrolig akustikk og typisk Klipsch-lyd. Med SecureFit™ installasjonssystemet er Klipsch Professional Serie det ideelle valget for custom install.
13365149

Klipsch PRO-25-RW-LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

Klipsch PRO-25RW LCR har en dobbel 5,25 basshøyttaler og 1" Pivot Aluminium Dome ABS Tractrix® hornladet diskanthøyttaler, og bringer utrolig akustikk med den karakteristiske Klipsch-lyden. Med SecureFit™-installasjonssystemet er Klipsch Professional Series det ideelle valget for custom install.
13365150