Til toppen
Shallow Depth

Shallow Depth

Med sin minimale monteringsdybde på kun 50 mm skiller Klipsch Shallow Depth innbygningshøyttalere seg ut som noen av de mest plassbesparende høyttalerne på markedet. Shallow Depth Serien leveres ferdig med lukket bakboks og har en imponerende lydegenskaper kjent fra Klipsch sin legendariske Reference innbygningsserie. Slank og kompakt design - ideell for installasjoner der tilgjengelig installasjonsplass er begrenset.


Klipsch SLM-5400-C, innbyggingshøyttaler, stk.

Klipsch SLM-5400-C er en slank og kompakt takhøyttaler designet for å gi en kraftig lydopplevelse med minimalt med plassbruk. Den fremste egenskapen er dens lave dybde på kun 50 mm, noe som gjør den til et ideelt valg på steder med begrenset plass.
13365167

Klipsch SLM-3400-C, innbyggingshøyttaler, stk.

En av de mest kompakte takhøyttalerne på markedet, SLM-3400-C har en liten dybde (50 mm) med en helt lukket bakboks. Sammen med førsteklasses akustikk rett fra den legendariske Klipsch Reference 3000 arkitektoniske serien, bringer SLM-3400-C høyytelsesakustikk i en ekstra slank pakke – for flott lyd der installasjonsplassen er begrenset.
13365166