Til toppen
SONANCE SURROUND SOUND

SONANCE SURROUND SOUND

Sonance tar underholdning til et helt nytt nivå med en rekke spesialbygde produkter som er spesielt utviklet for å få frem det beste innen filmer, spill, konserter og multimedieinnhold. Fra familierom, stuer og flotte rom, helt opp til dedikerte hjemmekinoer; Sonance-surroundlyd og kinoprodukter leverer spennende lydytelse uten at det går på bekostning av rommets designelementer.

Høyttalere og subwoofere i Reference serien har dy driverteknologi og konsistent tonetilpasning på tvers av serien, noe som gjør det enkelt å mikse og matche høyttaler- og subwoofermodeller i enhver konfigurasjon og fortsatt oppnå optimal ytelse.

Sorter Navn (a > å)

Sonance R1, innbygningshøyttaler, stk.

Sonance R1 innbyggingshøyttaler inngår i Reference serien av vegg høyttalere designet for å få det beste ut av TV, film og spill. Reference serien består nå av 4 generasjon av Sonance sine koaksiale elementer for rene dialoger og et åpent lydbilde.
10302629

Sonance R1C SUR, innbyggingshøyttaler, stk

Sonance R1C SUR innbyggingshøyttaler har et spesialbygd design for å få frem det beste innen filmer, TV, spill og multimedia innhold. Vinklede elementer for nøyaktig lydbilde og tydelig dialog.
10302630

Sonance R1C, innbyggingshøyttaler, stk.

Reference Serien består nå av 4 generasjon av Sonance koaksiale elementer for rene dialoger og et åpent lydbilde. R1C takhøyttaler har et vinklet driverdesign for nøyaktig lydbilde og klar dialog.
10303296

Sonance R1CAB, 5" senter høyttaler

R1CAB has a piano black finish with black speaker cloth for elegant and minimalistic aesthetic. Perfect for installations in built-in furniture or entertainment units.
10303510

Sonance R1SUR, innbyggingshøyttalerstk, stk.

Sonance Reference R1SUR vegghøyttaler er designet for å få det beste ut av TV, film og spill. Reference serien består nå av 4 generasjon av Sonance sine koaksiale elementer for rene dialoger og et åpent lydbilde.
10340838

Sonance R2SUR, innbyggingshøyttaler, stk.

Sonance Reference R2SUR innbyggingshøyttaler med utrolig lydkvalitet. Laget av AV designere som krever den beste surroundlyden tilgjengelig med et estetisk utseende som passer inn i et moderne hjem.
10361735