Til toppen

Sonos ROAM bundle med trådløs lader i sort

Produktnummer: 10362045
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sonos Roam bundle med trådløs sort lader.
Den bærbare smarthøyttaleren du alltid har ønsket deg. Det eneste du trenger å tenke på er hva du skal spille.

Overlegen allsidighet

Ta med deg fantastisk lyd overalt med Roam. Nyt musikk, stemmestyring og lytting i flere rom i hjemmet på Wi-Fi, pluss Bluetooth-strømming, batteri som varer hele dagen og vanntett holdbarhet på farten.

En sømløs lytteopplevelse, overalt

Nyt den uovertrufne Sonos-opplevelsen på Wi-Fi, og strøm direkte fra mobiltelefonen, nettbrettet eller datamaskinen med Bluetooth. Roam kobler seg automatisk til hjemmenettverket og danner par med telefonen når du er ute. Det eneste du trenger å tenke på er hva du skal spille.

Sonos Roam

10 timers spilletid

Roam drives av et innebygget, oppladbart batteri og er klar til å gi deg et lydspor for dagen, enten du vil slappe av i hagen eller ta en tur i skogen.

Lyd som overgår forventningene

Presisjonskonstruert akustikk gir deg klarheten, dybden og fylden du ville forvente fra en mye større høyttaler.

Magisk» egenjustering

Roam bruker automatisk Trueplay™-justering for rask tilpasning til omgivelsene og hva du enn måtte lytte til, for en forbløffende detaljert og perfekt balansert lyd.

Forfinet konstruksjon

Roams slanke og gjennomtenkte form føyer seg vakkert inn i hjemmet ditt, og den lette og ergonomiske formen gjør den enkel å håndtere.

Robust slitestyrke

Roam er solid konstruert og IP67-klassifisert, fallsikker, vanntett i opptil 1 meter i 30 minutter, støvtett og klar til ethvert eventyr.

Utrolig fra alle sider

Når den plasseres vertikalt, har Roam et minimalt fotavtrykk, og den avrundede trekantformen kan smyge tett inn i et hjørne overalt der det er lite rom. Legg den horisontalt for stabilitet på ujevn grunn, og Roam vil rette lyden litt oppover mot ørene dine for en bedre lytteopplevelse.

Enkel lading

Lad Roam trådløst med enhver Qi-sertifisert lader eller kabelen som følger med. Gjør ladingen enkel med den spesialkonstruerte trådløse laderen med magneter for rask tilkobling.

Fleksibilitet til å utvide systemet

Alle høyttalerne våre fungerer sammen på Wi-Fi, slik at du kan sette sammen det anlegget du ønsker over tid. Lytt gjennom hele hjemmet når du grupperer høyttalere for å spille synkronisert, og setter matchende høyttalerpar sammen i samme rom for mer detaljert stereolyd.

Sonos Roam

Frihet til å styre

Sonos-appen

Bruk appen for å bla gjennom og søke på tvers av alle tjenestene dine, lagre favoritter, stille inn alarmer og oppdage ny musikk på Sonos Radio.

Stemme

Få håndfri hjelp fra Google Assistent. Bare spør for å spille musikk, sjekke nyheter, styre smarthjemenheter og mer.

AirPlay 2

Send lyd direkte fra iPhone, iPad eller Mac til Sonos med AirPlay 2, og be så Siri om å skru opp lyden eller hoppe over en sang.

Knapper

Trykk på knappene på Roam for å spille av, sette på pause, justere volumet, hoppe til neste, spille om igjen, slå av mikrofonene og skift manuelt til Bluetooth.

Spesifikasjoner

To digitale forsterkere i klasse H Perfekt justert til driverne og høyttalerens unike akustiske arkitektur.
Én diskanthøyttaler Gir en klar høyfrekvensrespons.
Én mellom-woofer Gir god gjengivelse av mellomtonefrekvensene og maksimerer basseffekten.
Et mikrofonsett med utvidet rekkevidde Bruker avansert stråleforming og flerkanals ekkokansellering som gjør det mulig med rask aktivering av stemmeassistenten og automatisk Trueplay™-justering.
Bruk Sonos-appen Til å justere bass, diskant og loudness.
IP-klassifisering IP67 vanntett og støvtett (Kan ligge opptil 1 m under vann i opptil 30 minutter.)
Bluetooth Bluetooth 5.0 støtter strømming av lyd fra din Bluetooth-aktiverte smarttelefon, nettbrett, datamaskin eller annen enhet.
WiFi Kobles til Wi-Fi-nettverket med hvilken som helst ruter som kan kringkaste med standarden 802.11 b/g/n, ved 2,4 eller 5 GHz.
Batteri 18 Wh-batteri gir opptil 10 timer med kontinuerlig avspilling på én enkelt ladning.
Lading Lad med USB-C-kabelen som følger med og enhver 5 V / 1 A eller 2,1 A USB-strømadapter, en Qi-sertifisert trådløs lader, eller Sonos’ spesialkonstruerte trådløse lader (selges separat).
Apple AirPlay 2 Fungerer med AirPlay 2 på Apple-enheter iOS 11.4 og nyere
Stemme Fungerer med Amazon Alexa* og Google Assistent.
Mål – H x B x D 168 x 62 x 60 mm
Vekt 0,12 kg

Sonos ROAM bundle med trådløs lader i hvit

Sonos Roam bundle med trådløs hvit lader.
Den bærbare smarthøyttaleren du alltid har ønsket deg. Det eneste du trenger å tenke på er hva du skal spille.
10362044