Til toppen

Sonos underholdningspakke med ARC og SUB i sort

Produktnummer: 10362047
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sonos ARC Underholdningspakke, Arc lydplanke med sub.
Den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent.
Sonos Sub - Den trådløse subwooferen for dyp bass. Hør og merk forskjellen når du kobler Sub til Sonos-anlegget ditt.

Sonos Arc....


Få omsluttende hjemmekinolyd med Sonos Arc

Den ledende, smarte lydplanken for TV, musikk og mer. Med basis i Sonos’ kraftige nye programvareplattform presenterer Arc Sonos’ mest omsluttende hjemmekinoopplevelse til dags dato.
Med elleve høytytende drivere for skarp diskant, dynamiske mellomtoner og overraskende bass, kan Arcs slanke profil diskret monteres på vegg eller plasseres på møbler. Føl at du sitter midt på første rad på kino med den presise, kraftige lyden fra en bestselgende smart lydplanke med Dolby Atmos.

  • Dykk ned i underholdning og musikk med detaljert og realistisk 3D-lyd med støtte for Dolby Atmos surroundlyd.
  •  Arcs akustiske konstruksjon flytter lyden rundt deg med et ekstremt bredt lydbilde og imponerende bass som gir dramatisk klarhet, detaljrikdom og dybde.
  • Opplev adaptiv, programvaredrevet lyd som er perfekt justert etter rommet og konfigurasjonen med Trueplay. Arc endrer automatisk justeringen basert på de andre høyttalerne du har i hjemmekinoanlegget ditt og om du lytter på musikk eller til TV-en.
  • Arcs langstrakte form og sømløse 270-graders krumme gitterdeksel gjør flerdireksjonal lyd mulig samtidig som den passer elegant inn i rommet.
  • Sett Arc foran en stående TV eller fest den på veggen med et spesialkonstruert veggfeste som koster 699 kroner. En enkel tilkobling gjennom HDMI eARC eller ARC gjør oppsettet enkelt og gjør det mulig å spille av lyd med høy kvalitet.
  • Du kan styre den sømløst med den splitter nye Sonos-appen, TV-fjernkontrollen du har fra før, stemmen din med Google Assistent, Apple AirPlay 2 og mer.
  •  Bruk Arc for seg for en kraftig lytteopplevelse med 5.0 eller Dolby Atmos, eller utvid konfigurasjonen med den nye Sonos Sub og et par One SL-surroundhøyttalere for en enda mer omsluttende lytteopplevelse.

Lyd som på kino

Den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Skap liv i all underholdning med den briljante, realistiske lyden fra Arc med Dolby Atmos. Styr den med TV-fjernkontrollen, appen, stemmen din og Apple AirPlay 2.

 Lydplanken låter godt uansett hva du utsetter den for – fra brølende actionfilmer til komplekse musikkstykker.
- Tech.no

Få krystallklar dialog

Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord. Slå på Taleforbedring i appen for å gjøre dialogen tydeligere når karakterene hvisker eller under de heftigste actionscenene.

Enkel betjening

Sonos Arc kan betjenes via TV-fjernkontrollen, med Google eller Alexia stemmestyring, eller via Apple Airplay 2.

Perfekt justert

Trueplay-justeringsteknologien optimaliserer lyden til den unike akustikken i rommet der Arc befinner seg og kalibrerer høydekanalene for presis lokalisering.

3D-lyd med Dolby Atmos

Opplev serier, filmer og spill med den presise og omsluttende lyden fra Dolby Atmos på Arc. De oppovervendte driverne skaper et flerdimensjonalt lydbilde som beveger seg rundt deg og gjengir hver hviskelyd og eksplosjon med dramatisk klarhet, detalj og dybde.

Stemmestyring

Google Assistent er integrert, slik at du kan spille av musikk, sjekke nyheter, stille inn alarmer og få svar på spørsmål, helt uten å måtte bruke hendene.

Sonos Sub...


Ingen summing, bare bass

To kraftdempende drivere på midten av Sub-enheten eliminerer vibrasjoner og skrangling slik at du får kraftig bass uten noen forvrenging.

Laget for å bli sett og hørt

Det prisvinnende og allsidige designet har en skulpturell form og en høyglanset overflate. Sett Sub på høykant eller legg den på siden.

 

Dypere bass og høyere diskant

Sub overtar de laveste frekvensene og forbedrer avspillingen av mellomtoner fra parede høyttalere, slik at du opplever en fyldigere og mer detaljrik lyd.

The SUB from Sonos is one of the best subwoofers to offer wireless connectivity, great bass, and a unique design.
- Gadgetreview

 

 

Future Automation USM-ARC, TV feste til Sonos ARC i sort, stk

USM-ARC er en Sonos Arc-høyttalerbrakett designet for å passe til alle VESA-kompatible fester.
10361682

Sonos ARC veggfeste i sort

Veggfeste som passer for Sonos ARC

Bildet er ment som en illustrasjon. Høyttaler selges separat og er ikke inkludert.
10341670

Sonos ERA 100 STEREO pakke i sort

Sonos Era 100 med nestegenerasjons akustikk gir nytt liv til musikken din med detaljert stereoseparasjon og dyp bass uansett volum. Kompakt og trådløs høyttaler som kan spille av fra enhver tjeneste og lydkilde. Med denne pakken kan du forvandle opptil to rom med fyldig stereolyd.
10364330