Til toppen
Strømkabel

Kimber Kable er en produsent av strømkabler og kabler for lyd- og bilde. Deres produkter er anerkjent i hifi-verdenen og brukes av mange profesjonelle og entusiaster. Kablene forbedrer lydkvaliteten blant annet ved å redusere interferens og støy.
Kimber Kable ble grunnlagt av Ray Kimber, som var opptatt av å utvikle kabler som kunne motstå stråling og gi en bedre lydopplevelse. I dag er Kimber Kable en av de dominerende kabelprodusentene i høykvalitetssegmentet, og deres produkter blir stadig mer populære verden over. Kimber Kable har et bredt utvalg av kabler og er et godt valg for alle som ønsker å forbedre lydkvaliteten i sitt hifi-anlegg, enten det er med strømkabler eller andre typer kabler.

Sorter

Kimber Kable PK14 BASE, strømkabel

Kimber PK14 BASE eksepsjonelt stille strømkabel gir deg en klar lydforbedring. Kabelen tilbyr suveren lavoppløsning sammen med en rytmisk artikulasjon til en lav pris.
vm-pk-14

Kimber Kable PK10 BASE, strømkabel

Kimber Kable PK10 BASE, 10-gauge strømkabel etterlater magnetfeltet i veggen! Den eliminerer indusert strøm i jordledningen, og reduserer systemstøyen som igjen forbedrer lydbildet.
vm-pk-10

Kimber Kable PK10 BASE, 0.8m strømkabel med Wattgate 360i & 320i, stk.

Kimber Kable PK10 BASE, 10-gauge strømkabel etterlater magnetfeltet i veggen! Den eliminerer indusert strøm i jordledningen, og reduserer systemstøyen som igjen forbedrer lydbildet.
10303203

Kimber Kable PK14 ASCENT, strømkabel

Kimber Kable PK14 ASCENT med høykvalitets materialer sammen med Wattgate Audio Grade evolution-seriens kontakter gir en pålitelig strømledning til kilder og forforsterkere.
vm-pk-14-ascent

Kimber Kable PK10 ASCENT, strømkabel

Kimber Kable PK10 Ascent Power Kord er en av The Absolute Sound 2021s Best Audio Gear Editor's Choice Awards i kategorien strømledninger. Denne solide kabelen, utstyrt med WattGate Audio Grade-kontakter, er en utmerket oppgradering fra standardkablene lydutstyret ditt kom med.
vm-pk-10-ascent

Pakedge P20E, 20-Outlet Intelligent Power Distribution Unit

Pakedge 20-Outlet Intelligent Power Distribution Unit. The P20/P20E is a complete power control solution for A/V and smart networks.
10302563

Kimber Kable PK14 Palladian - strømkabel

Kimber Kable PK14 Palladian strømkabel gir en betydelig ytelsesoppgradering for alle A / V-systemer. Du vil merke fordelene umiddelbart.
vm-pk-14-pal

Kimber Kable PK10 Palladian - strømkabel

Kimber Kable PK10 Palladian strømkabel gir økt gjennomsiktighet, detaljer, artikulerte bass, dynamiske kontraster, musikalsk letthet og et finkornet lydbilde.
vm-pk-10-pal