Til toppen

Triad InWall Bronze/6 Sub - 4ohm, passiv innbyggings subwoofer, stk.

Produktnummer: 10302810
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triad InWall Bronze/6 Sub er en høyytelses in-wall subwoofer designet for å levere kraftig og oppslukende bassgjengivelse samtidig som den integreres sømløst i hjemmelydsystemet.

Arbeidshesten til Triads tilpassede subwoofer-linje har blitt dramatisk forbedret. I en ellers helt ny subwoofer-serie har vi beholdt den samme utmerkede 10-tommers driveren. Du kan ha god ytelse rett ut av esken i nesten alle rom.

Triad InWall Bronze/6 Sub er designet for å passe inn i 6 tommer dypde. Triad bygger alle høyttalere på bestilling og tilbyr tilpasset maling som matcher malingsprøven eller malingsnummeret du oppgir. InWall Bronze/6 Sub kan brukes i multipler, hver med sin egen forsterker, i hjemmekino installasjoner. En enkelt Bronze/6 kan brukes til et gjesterom, familierom eller kontor. Ved lave lyttenivåer eller for bakgrunn gir en InWall Bronze/6 Sub fylde og varme, og på høyere nivåer tilfører den dynamikk og vekt. Andre versjoner inkluderer InCeiling Bronze/10 Sub og InWall Bronze/4 SlimSub.

Egenskaper

  • Kompakt design.
  • Triad AcoustiPerf rammeløs metallgrill.
  • Subwoofer leveres som standard med en 4 ohm driver. Dette produktet kan spesialbestilling med en 8 ohm driver slik at to (2) subwoofere kan kjøres fra en enkelt forsterker.

Kabinet

  • Premium MDF-kabinet.
  • Akustisk oppheng.
  • Aktiv subwoofer.

Finishes

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish er hvit maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program. Malingen som brukes er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish.
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.
     
Performance  
Frequency Response 20 Hz - 200 Hz
Dimensions (W x H x D) Cabinet dimensions: 13 1/2 x 19 x 6"
Hole cutout: 19 1/8 x 13 5/8"
Frameless grill dimensions: 20 7/16 x 14 15/16"
Weight Product weight: 28 lbs
Shipping weight: 32 lbs
Woofer Count 1
Woofer Size (1) 10"
Impedance 8-ohm
Power Handling 300W