Til toppen
USB-kabel

Kimber produserer USB kabler i kobber, sølv og kabler med blanding. Kimber sine sølv USB kabler gir en nesten tapsfri signaloverføring, i tillegg maksimal skjerming som beskyttelser mot elektromagnetiske forstyrrelser som igjen vil kunne påvirke signalkvaliteten. Et design som gir uovertruffen ytelse ved å bruke de høyeste kvalitetsmaterialene som finnes på markedet. Kobberkablene benytter sølvbelagt kobberkabler for å gi høy ytelse i en rimeligere innpakning. Benytter samme kostbare produksjonsmetode som rene sølvkabler.

Sorter

Kimber Kable USB-Cu, USB-kabel

Metallurgi, geometri, dielektrikum og terminering kan variere veldig for USB-kabler. Kimber sine kobberbaserte løsninger gir overlegen lydkvalitet i forhold til "in the box" kabler.
vm-usb-cu

Kimber Kable USB-Ag, USB-kabel

Kimber's Ag ™ USB-kabler tar ytelsen til de originale USB-kablene et trinn høyere, ved å bruke rene sølvledere for signalet.
vm-usb-ag

Kimber Select USB-Cu, USB-kabel

Kimber Select KSUSB-CU er et «no compromise design». Materialer av absolutt høyeste kvalitet er benyttet for uovertruffen ytelse.
vm-ks-usb-cu

Kimber Select USB-HB - USB kabel

Kimber Select KSUSB-HB er et «no compromise design». Sølv og kopper av absolutt høyeste kvalitet er benyttet for uovertruffen ytelse.
vm-ks-usb-hb

Kimber Select USB-Ag - USB kabel

Kimber Select KSUSB-AG er et «no compromise design». Sølv av absolutt høyeste kvalitet benyttes for uovertruffen ytelse.
vm-ks-usb-ag