Til toppen

Elac CARINA BS 243.4, bokhyllehøyttalere i høyglans sort, par

Produktnummer: 10340108
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELAC Carina BS 243.4 bokhyllehøyttaler har et klassisk og enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan forvente av et Andrew Jones design.

Friskt utseende - frisk lyd.

Visuelt er Carina BS243.4 en kompakt stativmontert høyttaler med et sømløst kabinett og utmerket konstruksjonskvalitet. Den har ikke-parallelle sidevegger, mykt avrundede kanter og en glatt satengfinish. Spesielt har Carina BS243.4 en nedadrettet portdesign, som er muliggjort av en integrert metallsokkel festet til bunnen av kabinettet, slik at porten kan fungere effektivt.
Når det gjelder lydkvalitet, er Elac Carina BS243.4 kjent for sin tonale ærlighet, en rik mellomtone og utvidede lave frekvenser over all forventning. Design- og ingeniørarbeidet til Andrew Jones bidrar til den soniske ytelsen til Carina-serien.

JET tweeter

ELAC sin JET 5 ELAC sin JET 5 diskanthøyttaler leverer ekte høydefinisjonslyd og trollbinder lytteren med sin lynraske respons og brede dynamiske rekkevidde, og spiller med minimal forvrengning, stor takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonelle dome-diskanter. ELAC JET er en av de mest legendariske diskanthøyttalerne i bransjen og har vunnet internasjonal ros for sitt transparente og uanstrengte lydbilde.

JET diskant høyttaleren ble utviklet til perfeksjon på grunnlag av den berømte Air Motion Transformer av høyttalerpioneren Dr. Oskar Heil. Funksjonsprinsippet er basert på en membran med harmonisk folie, drevet av en sterk neodymmagnet. Denne motoren driver luften betydelig raskere enn en konvensjonell driver, med gevinster som høyere følsomhet og ekstraordinær dynamikk. På grunn av mange ekstra designendringer, som et forbedret og nytt neodymmagnetsystem, er det nå oppnådd enda høyere effektivitet, høyere lydtrykknivåer og frekvensrespons helt opp til 50 kHz.

Kjernen i JET diskanthøyttaleren er den foldede foliemembranen. Med en foldebredde på kun 0,84 mm er presisjon et hovedkrav i JET-produksjonen. For å garantere gjentatt nøyaktighet og uforanderlig kvalitet selv med høy produksjonskapasitet, utføres liming og håndtering av to roboter. Folding og fiksering av membranen utføres imidlertid for hånd, siden dette produksjonstrinnet krever ekstrem presisjon og den manuelle fingerferdigheten til dyktige teknikere er uerstattelig. Dagens JET 5-diskant spiller med et uanstrengt, luftig og resonansfritt lydbilde opp til 50 000 Hz, og er med sin lineære frekvensrespons ideell for gjengivelse av høyoppløselige formater.

Woofer

Wooferen har en unik buet design som utvider høyfrekvensresponsen for å gi bedre integrasjon med Jet-diskanten. Dette designet kaller ELAC for «compound curvature cone» og er utviklet for å ha kontroll på når den bryter opp og flytte dette langt utenfor elementets arbeidsområde.

 

Elac's new Carina BS243.4 loudspeaker sounded more refined than any similarly priced loudspeaker I know of. Bravo, Andrew and Elac!
-Stereophile

Spesifikasjoner

Speaker type: 2-way Vented box
Tweeter:  JET folded ribbon
Woofer:  1 x Aluminum cone 5-1/4″
Crossover frequency:  2.7kHz
Frequency response:  46Hz – 30kHz
Sensitivity:  85 dB at 2.83 v/1m
Recommended amplifier power: 30 to 150 wpc
Peak power handling:  100 w
Nominal impedance:  6 Ohm / 4.8 Ohm
Binding posts:  5-way custom
Magnetic shielding: No
Cabinet finishes:  Satin Black, Satin White
Dimensions (HxWxD): 319 x 216 x 245 mm
Net Weight (each): 6,7 kg

 

Kimber Kable 4PR with VariStrand, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 4PR har avansert VariStrand-teknologi, som bruker flere tråder av oksygenfritt kobber for å sikre overlegen ledningsevne og minimalt signaltap. Dette resulterer i en klarere, mer detaljert lyd med fyldig bass og livlige høyder. Nye 4PR with Varistrand vil fortsette å være en foretrukket kabel der musikalitet forlanges uten å sprenge budsjettene.
vm-nye-4pr-terminert

Kimber Kable 4TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Oppgrader til Kimber Kable 4TC høyttalerkabel og oppdag hvorfor den regnes som gullstandarden innen rimelige høyttalerkabler. Opplev forskjellen som presisjonsteknikk og materialer av høy kvalitet kan utgjøre i lydoppsettet ditt.
vm-4tc-terminert

Kimber Kable 8PR med VariStrand, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable store suksess serier PR og VS slås nå sammen til et helt nytt produkt «PR with Varistrand.» Kabelen har 9 AWG (American Wire Gauge ) tykkelse som gir lav resistans og kan brukes på lange strekk. Kimber Kable 8PR with VariStrandspiller med presisjon og klarhet.
vm-nye-8pr-terminert

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 8TC høyttalerkabel er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon. Lås opp det fulle potensialet til lydsystemet ditt med Kimber Kable 8TC, en standard innen høykvalitetslyd i over tre tiår.
vm-8tc-terminert
Nyhet

Elac CONCENTRO S 503, bokhyllehøyttalere i sort høyglans, par

Concentro serien har vært en stor suksess for ELAC. Nå kommer en ny innstegsmodell - Concentro S 503 bokhyllehøyttaler er High End gjort tilgjengelig for alle!
HiFi Choice gir den 5 av 5 mulige stjerner på alle parametere.
10362395

Elac DEBUT Reference DBR62, bokhyllehøyttalere i valnøtt, par

Basert på den ikoniske statusen til ELAC Debut Serie, dukker det opp en ny referanse serie – Debut Reference. DBR62 bokhyllehøyttaler høres like bra ut som den ser ut.
10303753

Elac VELA BS 403.2, bokhyllehøyttalere i høyglans sort, par

Spennende, progressiv og elegant beskriver stativhøyttaleren BS 403.2 i ELAC VELA 2.0 serien. Dette er tysk ingeniørkunst i både form og lydkvalitet. Nå med en helt ny generasjon av den verdensberømte JET bånddiskanten som har trollbundet lyttere i mange år. Du kan forvente noe helt spesielt med BS 403.2.
13364961

Parasound NewClassic 200 Integ., integrert forsterker

Parasound NewClassic 200 er en integrert forsterker med innebygd DAC. Forsterkeren tilbyr enestående lydkvalitet og utmerkede tilkoblings muligheter.  I hjertet av 200 Integrated er en klasse D forsterker på 2×110 Watt i 8 Ohm.
10303317

Parasound NewClassic 200 Pre., forforsterker

Parasound NewClassic 200 Pre to-kanals forforsterker representerer en ny generasjon rimelige lydprodukter med høy ytelse fra Parasound. I hjertet av 200 Pre finnes en hel-analog signalbane som inkluderer bass kontroll med mulighet for å sette høy og lavpass frekvens på utgangen.
10303070

Parasound NewClassic 2125 v.2, 2 x kanals effektforsterker

Parasound NewClassic 2125 v.2, 2 x kanals effektforsterker er THX Ultra 2 godkjent på hele 2 x 150W i 8 ohm og kan levere hele 35A pr.kanal. Enten du er ute etter å kjøpe nytt stereosystem eller oppgradere er model 2125 v.2 et meget fornuftig valg.
10301443

Parasound NewClassic 275 v.2, 2 x kanals effektforsterker

Parasound 275 v.2 er alt en god effektforsterker skal være, unntatt stor. Model 275 v.2 er den perfekte forsterkeren for mindre rom med en effekt på 90 watt per kanal ved 8 ohm og 150 watt ved 4 ohm.
10301316