Til toppen

Elac SOLANO FS 287 Black High Gloss, stk

Produktnummer: 10341138
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

JET5 diskanten sikrer en helt spesiell oppløsning, sammen med to bass-mellomtone driverne leverer FS287 et sammenhengende harmonisk lydbilde for den kresne musikkentusiasten.

SOLANO FS287 kommer som veldig mange andre ELAC modeller med den anerkjente JET5 diskanthøyttaleren. Denne i kombinasjon med to anodiserte aluminiumsmembraner som gjengir mellom- og lavfrekvensområdene. Dette stive, men lette materialet sikrer mekanisk stabilitet og legger grunnlaget for en svært nøyaktig lydgjengivelse.
JET5 diskanten sikrer en helt spesiell oppløsning, sammen med to bass-mellomtone driverne leverer FS287 et sammenhengende harmonisk lydbilde for den kresne musikkentusiasten.

Kabinett.

Den grunnleggende rektangulære formen på kabinettene i SOLANO-serien er laget av solid MDF, og paret med en svakt buet frontbaffel. Alle modellene i serien fremtrer kompakte og med et utseende som glir inn i ethvert interiør.

Thanks to the phenomenal JET tweeter, this loudspeaker impresses with its excellent resolution, great richness of detail and extremely vivid reproduction.
- lite-magazin.de

JET5 diskant.

JET5 diskanthøyttaler leverer ekte høydefinisjonslyd og benyttes i mange av ELAC´s høyttalermodeller. Denne høyfrekvente driveren trollbinder med sin lynraske respons og brede dynamiske rekkevidde, og gir minimal forvrengning. JET5 spiller mye takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonelle dome-diskanter. ELAC´s JET5 er en av de mest legendariske i bransjen og har vunnet og vinner stadig internasjonal ros med sitt gjennomsiktige og uanstrengt lydbilde.

Aluminium elementer.

Bass og mellomtone elementene i SOLANO-serien er laget av anodiserte aluminium. Foruten det attraktive utseende sørger aluminium for mekanisk stabilitet og presisjon i selve produksjonen. I forhold til typiske resonanser i vanlige papirkegler vil tilsvarende resonanser i en aluminiumkegle ligge utenfor det hørbare området. Spesielt merkbart på bassfrekvenser som vil vær rene, klare og kraftige.

Spesifikasjoner

Height x Width x Depth 985 x 260 x 300 mm

Weight

19 kg

Type

2-Way, bass reflex

Woofer

2 x 150 mm Ø, AS

Tweeter

JET 5

Crossover Frequency

450 | 2400 Hz

Frequency Range

30 – 50000 Hz

Sensitivity

87 dB at 2.83 V/m

Suitable for amplifiers from ... to ...

4 – 8 Ω

Recommended amplifier power

40 – 300 W/channel

Nominal | Peak power handling

130 W | 170 W

Nominal | Minimum impedance

4 Ω | 3.2 Ω

Finishes

Black and White High Gloss

Kimber Kable 8PR - ferdigterminert høyttalerkabel

Den samlede ledningsstørrelsen er to 10 awg ledere. 8PR gir en lyd som er fyldig og kraftig, noe som gjør den ideell også for subwoofere og den lavfrekvente delen av høyttalere med bi-wiring.
vm-8pr-terminert

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 8TC er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon
vm-8tc-terminert

Kimber Kable 8VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 8VS er en av de mest kjente høyttalerkablene i hele Kimber-serien. 8VS dobler antall ledere sammenlignet med 4VS og bygger bro mellom entry level PR og TC-kablene i den øvre enden.
vm-8vs-terminert

Kimber Kable MONOCLE-XL, høyttalerkabel, par

Kimber Kable MONOCLE-XL utvider det dynamiske området i begge ender av spekteret, og det virker som alle instrumentene får litt mer albuerom.
vm-monocle-xl

Elac CARINA FS 247.4, satin sort, stk

ELAC Carina FS 247.4 er tilgjengelig nå! Med et klassisk, enkelt, men slående utseende. Med et lydbilde du kan forvente av et Andrew Jones design. Den nye Carina FS 247.4 matcher visuell eleganse med bemerkelsesverdig lyd for å gi deg det som lover til å bli en ny klassiker i ELACs lineup.
10303352

Elac CONCENTRO, sort HG, stk

ELAC Concentro beviser at en helhet kan bli enda større enn summen av sine mange state-of-the-art deler. På alle måter er dette ELAC sin flaggskip høyttaler. Med denne modellen profilerer ELAC seg i det aller ypperste high-end markedet.
10302326

Elac DEBUT Reference DFR52, White Baffle / Oak Cabinet, stk

Basert på den ikoniske statusen til Debut Series, dukker det opp en ny referanse serie fra ELAC. Debut Reference gir betydelige akustiske og visuelle forbedringer. Designet for å blande seg med tradisjonelle og moderne interiører. Debut Reference DFR52 høres like bra ut som den ser ut!
10303701

Elac VELA FS 407, sort HG, stk

ELAC VELA FS-407 har en tilstedeværelse du vil huske! Den elegante designen og materialene som brukes snakker for seg selv. Og når musikken begynner å strømme, leverer VELA FS-407 et fortryllende og mesterlig lydbilde. FS-407 har et kompleks design med høy kvalitets trapes formede vinklede kabinetter hvor det benyttes både glass og aluminium.
10303038

Parasound HALO A21+, sølv effektforsterker

Parasound A21+ er en oppgradert versjon av den A21 som har vært en av markedets aller mest solgte effekt forsterker. På A21+ er effekten økt med ytterligere 25%.
10303062

Parasound HALO HINT6, sølv integrert effektforsterker

Parasound HINT 6 er en ytterligere forbedret versjon av den meget populære Halo Integrated. Etter at den originale Halo Integrated Amplifier ble introdusert ble den raskt kjent som "HINT" i Parasound fellesskapet, og navnet benyttes også på den nye modellen. 
10302834

Parasound HALO JC5, effektforsterker

Forsterkeren er balansert tvers igjennom med high bias klasse A/AB som gir 12 watt pr kanal i ren klasse A og i klasse AB gir den uten problemer 400 watt pr kanal ved 8 ohm. Den yter 1,200 watt i brokoblet modus!
10302793

Parasound HALO P6, sølv forforsterker

Parasound Halo P 6 en avansert 2.1-kanals stereo forforsterker med DAC og hodetelefon forsterker. Et produkt som er designet for seriøs 2-kanals musikklytting, men har også funksjonalitet til og integreres i et surround/hjemmekino system.
10302850