Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Elac VELA FS 408, hvit HG, stk

Produktnummer: 10341182

ELAC VELA FS 408 gulvhøyttaler kombinerer spenning og eleganse. VELA FS 408 er en kompromissløs utøver som kommer rett til hjertet av musikken. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte musikken.

ELAC VELA FS 408 kombinerer spenning og eleganse.

Med den nye VELA FS 408 presenterer ELAC en høyttaler som i ettertid ser ut til å være den manglende biten i puslespillet, og samtidig svaret på mange spørsmål. VELA FS 408 er primet for magiske øyeblikk. En vinnende formel.
Eraen med ELAC-høyttalere med navn som slutter med nummeret "8" begynte for nesten 20 år siden. Felles for alle disse høyttalerne er konfigurasjonen som består av to 180 mm basshøyttalere og en enkelt diskanthøyttaler. Den nye VELA FS 408 kombinerer dette klassiske konseptet med den nyeste driverteknologien og den oppsiktsvekkende stilen i VELA-serien. Kabinettene har fått en særs elegant trapesform og er vippet litt bakover og utstråler en tidløs eleganse. Førsteklasses høyglanset lakk og dekorative aluminiumelementer gjenspeiler en lidenskap for detaljer og tysk byggekvalitet. Enda viktigere enn den lekre fremtoningen er den mesterlige musikalitet i alt de gjengir.

JET 5 tweeter

ELAC sin JET 5 diskanthøyttaler leverer ekte høydefinisjonslyd og trollbinder lytteren med sin lynraske respons og brede dynamiske rekkevidde, og spiller med minimal forvrengning, stor takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonelle dome-diskanter. ELAC JET er en av de mest legendariske diskanthøyttalerne i bransjen og har vunnet internasjonal ros for sitt transparente og uanstrengte lydbilde.

JET diskant høyttaleren ble utviklet til perfeksjon på grunnlag av den berømte Air Motion Transformer av høyttalerpioneren Dr. Oskar Heil. Funksjonsprinsippet er basert på en membran med harmonisk folie, drevet av en sterk neodymmagnet. Denne motoren driver luften betydelig raskere enn en konvensjonell driver, med gevinster som høyere følsomhet og ekstraordinær dynamikk. På grunn av mange ekstra designendringer, som et forbedret og nytt neodymmagnetsystem, er det nå oppnådd enda høyere effektivitet, høyere lydtrykknivåer og frekvensrespons helt opp til 50 kHz.

Kjernen i JET diskanthøyttaleren er den foldede foliemembranen. Med en foldebredde på kun 0,84 mm er presisjon et hovedkrav i JET-produksjonen. For å garantere gjentatt nøyaktighet og uforanderlig kvalitet selv med høy produksjonskapasitet, utføres liming og håndtering av to roboter. Folding og fiksering av membranen utføres imidlertid for hånd, siden dette produksjonstrinnet krever ekstrem presisjon og den manuelle fingerferdigheten til dyktige teknikere er uerstattelig. Dagens JET 5-diskant spiller med et uanstrengt, luftig og resonansfritt lydbilde opp til 50 000 Hz, og er med sin lineære frekvensrespons ideell for gjengivelse av høyoppløselige formater.

Musikalsk nytelse ...

To basshøyttalere med AS-XR-teknologi og siste utgave av den anerkjente JET5 bånddiskant er ansvarlig for å konvertere signaler til lyd. Mens basselementene gir presis og eksepsjonell dyp bass, sørger AS-XR-teknologien for enkel og uanstrengt gjengivelse av den viktige mellomtonen. JET5 bånddiskant gir detaljering og finesse i den ypperste verdensklasse.

Skru det opp…

Bare koble dem, skru opp volumet og forbered deg på en spennende opplevelse: VELA FS 408 er en kompromissløs utøver som kommer rett til hjertet av musikken. Sammenlignet med de andre modellene i linjen, øker dens mellomtone-retningsgrad noe for forbedret bildebehandling og et tydeligere lydbilde. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte musikken.

 It seems unlikely you’ll get a fuller or more vivid picture from any price-comparable alternative. 
- HiFi Plus

Spesifikasjoner

Speaker type: 2 ½-Way, bass reflex
Tweeter:  JET 5
Midrange: 150 mm
Woofer:  2 x 180 mm Ø, AS XR cone
Crossover frequency:  450 | 2400 Hz
Frequency response:  28 – 50000 Hz
Sensitivity:  88,5 dB at 2.83 v/1m
Recommended amplifier power: 40 – 400 W/channel
Peak power handling:  150 W | 220 W
Nominal impedance:  4 Ω | 3,5 Ω at 180 Hz
Magnetic shielding: No
Cabinet finishes:  Black High Gloss, White High Gloss
Accessories included: Plate with Spikes and Washer
Height x Width x Depth: 1142 x 276 x 332 mm
Weight: 27,1 kg


 

Kimber Kable 4TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 4TC gir ren, klar lyd og er en av Kimbers mest nøyaktige høyttalerkabel.
vm-4tc-terminert
Tilbud

Kimber Kable 4VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4VS er en av de beste ferdigterminert høyttalerkabel i forhold til pris i hele Kimber-serien. 4VS bygger bro over entry-level PR-serien og TC-kablene i andre enden av skalaen.
vm-4vs-terminert
Tilbud

Kimber Kable 8PR, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Ferdigterminert høyttalerkabel som består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. Kimber 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft.
vm-8pr-terminert

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 8TC høyttalerkabel er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon
vm-8tc-terminert

Elac CARINA BS 243.4, bokhyllehøyttalere i høyglans hvit, par

ELAC Carina BS 243.4 bokhyllehøyttaler har et klassisk og enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan og skal forvente av et Andrew Jones design.
10303353

Elac CONCENTRO S 507, gulvstående høyttalere i sort høyglans, par

Concentro S 507 gulvhøyttaler er et nytt medlem av Elacs Concentro-serie. Selv om den er mindre "rund" enn de største modellene, har den fremdeles mange uvanlige design elementer. Concentro S 507 vil tilfredsstille de mest kresne lyttere ved å reprodusere perfeksjon over hele frekvensspekteret
10340104
Tilbud

Elac DEBUT 2.0 B6.2, bokhyllehøyttalere i valnøtt, par

Elac Debut 2.0 B6.2 bokhyllehøyttalere er redesignet fra grunnen av og høres enda mer bemerkelsesverdig ut enn forgjengeren som utløste en liten "revolusjon" innen rimelig high-end lyd.
10341141

Parasound HALO HINT 6, sølv integrert forsterker på 160 watt

Parasound Halo HINT 6 er en topp moderne integrert forsterker med hjemmekino-bypass-funksjon, 2.1-kanals analog bass administrasjon, en dedikert hodetelefonforsterker, MM / MC phono-forsterker, innebygd ESS Sabre32 Reference DAC...
10302834