Til toppen

Elac IS-AMP340

Produktnummer: 10303222
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELAC IS-AMP340 digitalforsterker er designet for å fungere både som en 2 eller 3 kanals forsterker i stereo eller med full Dolby Digital-dekoding.

Integrator serie 3-kanals digitalforsterker

IS-AMP340 er designet for å fungere både som en 2 eller 3 kanals forsterker i stereo eller med full Dolby Digital-dekoding. Sømløs integrasjon med hjemmeautomasjon systemer som Control4. Elac IS-AMP340med et tilpasset WebGUI for enkelt oppsett og distribusjon.

IS-AMP340 kan konfigureres som en 2 x 60 watt eller 3 x 40 watt. Dette gjør at forsterkeren kan kjøre en enkel stereosone med eller uten en subwoofer og et komplett Dolby Digital 3.1-system.

Med Dolby Digital Decoding gis en diskret senterkanal og subwooferutgang.
Dialogen vil være tydelig og lett å forstå uten at man trenger å vri volumet. LFE (Low Frequency Effects) -utgangen gir realismen som bare en subwoofer kan gi.

ELAC sin eksklusive ABC-teknologi løser problemet med sømløs integrasjon av subwoofer og hoved høyttalerne i-vegg. Forhåndsinnstillinger for ELAC-høyttalere gir enda enklere oppsett. Bare last ned en gratis App for din smarttelefon eller nettbrett og følg instruksjonene.

En lærefunksjon gjør at In-Wall Amp kan kontrolleres fra fjernkontroll fra tredjepart, for eksempel kabel / satellitt fjernkontroll. En inkludert IR-sensor tillater kontroll av IS-AMP340 når den er montert bak TVen. Læringsfunksjonen settes opp ved hjelp av ELAC sin gratis iOS og Android App.

 

Spesifikasjoner

   
Frequency Response 20Hz to 20kHz
Amplifier Type Class D
Inputs Analog L/R, Toslink Digital, Bluetooth, Ethernet
Subwoofer/LFE Output Yes, RCA
Dolby Digital Decoding Yes
DSP Features ABC (Auto Blend & Calibrate) Auto Room EQ Parametric EQ for Each Channel Treble/Bass Controls
Remote Learning Capability Yes (IR Sensor Included)
App Control Yes (iOs & Android)
WEB GUI Yes (For Setup)
3rd Party Control Yes (IP Based)
12v Trigger Yes
5V Output Yes (For Wireless Sub Transmitter)