Til toppen

Elac IS-AMP340, 3-kanals integrert forsterker

Produktnummer: 10303222
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELAC IS-AMP340 digitalforsterker er designet for å fungere både som en 2 eller 3 kanals forsterker i stereo eller med full Dolby Digital-dekoding. Sømløs integrasjon med tredjeparts kontrollere.

Integrator serie 3-kanals digitalforsterker

IS-AMP340 er designet for å fungere både som en 2 eller 3 kanals forsterker i stereo eller med full Dolby Digital-dekoding. Sømløs integrasjon med hjemmeautomasjon systemer som Control4. Elac IS-AMP340 med et tilpasset WebGUI for enkelt oppsett og distribusjon.

IS-AMP340 kan konfigureres som en 2 x 60 watt eller 3 x 40 watt. Dette gjør at forsterkeren kan kjøre en enkel stereosone med eller uten en subwoofer og et komplett Dolby Digital 3.1-system.

Med Dolby Digital Decoding gis en diskret senterkanal og subwooferutgang.
Dialogen vil være tydelig og lett å forstå uten at man trenger å vri volumet. LFE (Low Frequency Effects) -utgangen gir realismen som bare en subwoofer kan gi.

ELAC sin eksklusive ABC-teknologi løser problemet med sømløs integrasjon av subwoofer og hoved høyttalerne i-vegg. Forhåndsinnstillinger for ELAC-høyttalere gir enda enklere oppsett. Bare last ned en gratis App for din smarttelefon eller nettbrett og følg instruksjonene.

En lærefunksjon gjør at In-Wall Amp kan kontrolleres fra fjernkontroll fra tredjepart, for eksempel kabel / satellitt fjernkontroll. En inkludert IR-sensor tillater kontroll av IS-AMP340 når den er montert bak TVen. Læringsfunksjonen settes opp ved hjelp av ELAC sin gratis iOS og Android App.

Spesifikasjoner

   
Frequency Response 20Hz to 20kHz
Amplifier Type Class D
Inputs Analog L/R, Toslink Digital, Bluetooth, Ethernet
Subwoofer/LFE Output Yes, RCA
Dolby Digital Decoding Yes
DSP Features ABC (Auto Blend & Calibrate) Auto Room EQ Parametric EQ for Each Channel Treble/Bass Controls
Remote Learning Capability Yes (IR Sensor Included)
App Control Yes (iOs & Android)
WEB GUI Yes (For Setup)
3rd Party Control Yes (IP Based)
12v Trigger Yes
5V Output Yes (For Wireless Sub Transmitter)

Displine Companion Wall Home veggfeste til iPad mini 8.3" - 6th. gen / USB-A i hvit, stk

Displine iPad veggfeste er den elegante måten å montere iPad på en vegg eller hard overflater. DSP-1-12-1083-00.

Passer til iPad mini 6th. gen / USB-A.
10363838

Planet Waves CXSCHD, signalkabel

Planet Waves CXSCHD signalkabel
vm-planet-waves-cxschd

Sonance VP80R, innbyggingshøyttaler, stk.

VP80R i Sonance Visual Performance serie er en innbyggingshøyttaler perfekt på steder hvor det er høyt under taket, eller alle steder man ønsker å spille med et høyt lydnivå.
10301384

Key Digital KD-AMP220, integrert effektforsterker

Forbedre lydopplevelsen med Key Digital KD-AMP220! En toppmoderne 2x20-watt klasse-D-forsterker, designet spesielt for å forbedre lydenkvaliteten i presentasjonsrom. 2 linjeinnganger og 1 MIC.
10302488

Parasound NewClassic 200 Integ., integrert forsterker

Parasound NewClassic 200 er en integrert forsterker med innebygd DAC. Forsterkeren tilbyr enestående lydkvalitet og utmerkede tilkoblings muligheter.  I hjertet av 200 Integrated er en klasse D forsterker på 2×110 Watt i 8 Ohm.
10303317

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.
10361665

Ekinex Signum EK-EV2-TP, virtuelt knappepanel med display og termostat. Fenix NTM | Beige Luxor, DEEP

Ekinex Signum er et "virtuelt" KNX-knappepanel med en farge berøringsskjerm og innebygd termostat. Den intuitive og brukervennlige berøringsskjermen gir deg full kontroll over ditt smarthjem og gjør det enkelt å justere temperaturen for optimal komfort.
13364801

Sonos ultimat innlevelsespakke med ARC, SUB gen.3 og ERA 300 i hvit

Med denne pakken blir du plassert midt i alle scener og sanger med utrolig flerkanals surroundlyd og kraftig bass, forsterket av spektakulært realistisk romtilpasset lyd.
10364403

Tyba TY-K-TURN-BK, virtuelt knappepanel med display i sort

Tyba Turn 2 er en ny og prisvinnende generasjon av roterende bryter utviklet av Tyba. Opplev intuitivt styring med rotasjon, sveip eller touch .
10362631