Til toppen

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Produktnummer: 10361665
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.

Sonos Amp - markedets mest fleksible forsterker?

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming.
Med Amp får du Sonos-opplevelsen på gulvhøyttalere, vegghøyttalere, takmonterte høyttalere, utendørshøyttalere og bokhyllehøyttalere.
Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette implementert inn i Sonos sin lydverden. Bruk Amp til å drive Sonos trådløse innbyggingshøyttalere. Du kan til og med drive utendørshøyttalere og utvide Sonos-anlegget til hagen.

Lag et usynlig lydsystem

Få strålende lyd uten å gå på kompromiss med plass eller design med Sonos Architectural by Sonance, en samling tak og vegghøyttalere som er optimalisert for Sonos Amp.

Få en bedre TV-opplevelse

Opplev stereolyd på serier, filmer og videospill når du kobler Amp til høyttalerne og TV´n. Legg til et par trådløse Sonos One surroundhøyttalere for enda mer engasjerende hjemmekino opplevelse.

Sonos Amp - markedets mest fleksible forsterker

Designet for å holde seg avkjølt

Designet kan monteres i rack og inneholder en spesialutviklet kjølefinne som gir optimalisert luftstrøm og varmestyring.

The new Sonos Amp is a marvel of simplicity and versatility that will enhance and expand any Sonos multiroom audio system
-Soundandvision

Spesifikasjoner

Lyd Digitalforsterker i klasse D. 125 W/kanal ved 8 ohm
Line-in-kilder støttes: Lydenheter med analog RCA-utgang eller optisk utgang (optisk adapter kreves). TV-enhet med HDMI ARC-utgang eller optisk utgang (optisk adapter kreves).
Subwooferutgang: RCA-type med automatisk registrering, brukerjusterbar kryssovergang fra 50 til 110 Hz
Høyttalerutganger:  Bananplugger (2) som kan brukes til stereo eller dobbeltmonolyd.
Volum, bass-diskant Justerbare bass- og diskantkontroller for optimalisering av lydkvaliteten. Juster volumet for hvert rom separat eller for flere rom samtidig.
WiFi, ikke Bluetooth Kan koble til og strømme trådløst via ethvert Wi-Fi-nettverk som benytter en ruter som støtter nettverkstandarden 802.11b/g, 2,4 GHz.
Ethernet-port Doble Ethernet-porter kan koble Amp til et kablet hjemmenettverk og muliggjøre tilkobling av ytterligere Sonos-spillere.
Apple AirPlay 2 Fungerer med AirPlay 2 på Apple-enheter iOS 11.4 og nyere.
Produktutførelse svaer
Dimensjoner (H x B x D) Mål (H x B x D)
64 x 217 x 217 mm (2,52 x 8,54 x 8,54 tommer).
Vekt 2,1 kg 

 

Sonance IS6, usynlige innbyggingshøyttaler, stk.

Sonance prisvinnende høyttalere i Invisible serien benyttes i luksusbutikker over hele verden, inkludert Louis Vuitton, Prada Fendi, Gucci, Tom Ford, Valentino, Tiffany's og Miu Miu. Klassens beste lyd og de mest fleksible installasjonsprosessene. Dette gjør dem til den perfekte løsningen i prosjekter som krever høykvalitetslyd og at høyttalerne skal være usynlige.
10303434

Sonos In-Ceiling by Sonance 6, innbyggingshøyttalere, par

Nyt krystallklar lyd for behagelig lytting hvor som helst i rommet med Sonos In-Ceiling av Sonance.
10341701

Sonos In-Wall by Sonance, innbyggingshøyttalere, par

Opplev kraftig lyd for TV, musikk og mye annet med Sonos In-Wall by Sonance.
10341700
Tilbud

Sonos SUB (Gen3), trådløs subwoofer i hvit

Den trådløse subwooferen for dyp bass. Koble Sub til ethvert Sonos system for en mer omsluttende hjemmekino- og musikkopplevelse, styrt av den splitter nye Sonos S2-appen.
10341663

Elac IS-AMP340, 3-kanals integrert forsterker

ELAC IS-AMP340 digitalforsterker er designet for å fungere både som en 2 eller 3 kanals forsterker i stereo eller med full Dolby Digital-dekoding. Sømløs integrasjon med tredjeparts kontrollere.
10303222

Key Digital KD-AMP220, integrert effektforsterker

Forbedre lydopplevelsen med Key Digital KD-AMP220! En toppmoderne 2x20-watt klasse-D-forsterker, designet spesielt for å forbedre lydenkvaliteten i presentasjonsrom. 2 linjeinnganger og 1 MIC.
10302488

Parasound NewClassic 200 Integ., integrert forsterker

Parasound NewClassic 200 er en integrert forsterker med innebygd DAC. Forsterkeren tilbyr enestående lydkvalitet og utmerkede tilkoblings muligheter.  I hjertet av 200 Integrated er en klasse D forsterker på 2×110 Watt i 8 Ohm.
10303317
Tilbud

Sonos ARC, lydplanke i sort

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341662

Sonos ERA 300 STEREO pakke i sort

Føl lyden som aldri før med et par Sonos Era 300 høyttalere, konstruert fra bunnen av for en nestegenerasjons romtilpasset lydopplevelse. Fyll to rom i hjemmet ditt med Dolby Atmos Music, eller sett disse høyttalerne sammen i et par i det samme rommet for et helhetlig lydbilde.
10364332

Sonos ultimat innlevelsespakke med ARC, SUB gen.3 og ERA 300 i hvit

Med denne pakken blir du plassert midt i alle scener og sanger med utrolig flerkanals surroundlyd og kraftig bass, forsterket av spektakulært realistisk romtilpasset lyd.
10364403