Til toppen
Musikkstreamer

La en musikkstreamer spille dine favorittmusikkspor fra hvor som helst og når som helst, så lenge musikkstreameren er koblet til et nettverk med en internettforbindelse.
Med en musikkstreamer kan brukere få tilgang til tusenvis av sanger fra ulike strømmetjenester, samt deres personlige samling av digitale musikkfiler. De fleste musikkspillere er avhengige av dedikerte musikktjenesteplattformer for å gi brukeren tilgang til millioner av sanger fra ulike sjangre og artister.

Sorter
Tilbud

Russound MBX-PRE, Streaming Audio Player

MBX-PRE Streaming Audio Player er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning ved å legge til streaming til ethvert lydsystem.
10303179
Tilbud

Russound MBX-AMP, Streaming Zone forsterker

MBX-AMP Wi-Fi Streaming Zone forsterker er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning for å legge til høy kvalitet streaming lyd hvor som helst i hjemmet.
10303180
Tilbud

Triad Speakers TS-SAMP1-100-BL, stk

The Triad One is a single-zone, high-resolution streaming amplifier and the easy way to add music into any room of a Control4-enabled home without the need to pull wire back to a central location.
10302456

Elac DISCOVERY Connect Pro DS-C201PRO-BK, 8 x Independent Zone

ELAC Discovery Connect Pro er et 1RU rackmonterbart dual ARM-basert system som leverer 8 uavhengige stereo soner. Innebygde 192kHz 24-bits DAC for hver av de analoge utgangene sikrer alle soner optimal lydkvalitet.
10341128