Til toppen
Musikkstreamer

La en musikkstreamer spille dine favorittmusikkspor fra hvor som helst og når som helst, så lenge musikkstreameren er koblet til et nettverk med en internettforbindelse.
En musikkstreamer kan brukere få tilgang til tusenvis av sanger fra ulike strømmetjenester, samt deres personlige samling av digitale musikkfiler. De fleste musikkspillere er avhengige av dedikerte musikktjenesteplattformer for å gi brukeren tilgang til millioner av sanger fra ulike sjangre og artister.

Sorter
Tilbud

Russound MBX-PRE, Streaming Audio Player

MBX-PRE Streaming Audio Player er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning ved å legge til streaming til ethvert lydsystem.
10303179
Tilbud

Russound MBX-AMP, Streaming Zone forsterker

MBX-AMP Wi-Fi Streaming Zone forsterker er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning for å legge til høy kvalitet streaming lyd hvor som helst i hjemmet.
10303180
Tilbud

Triad Speakers TS-SAMP1-100-BL, stk

Triad One Streaming Amplifier er en allsidig, høyoppløselig lydenhet designet for å levere overlegen lydkvalitet i et enkeltsoneoppsett. Denne forsterkeren støtter lydavspilling med oppløsninger på opptil 192 kHz og 24-bits dybde, noe som sikrer at musikk strømmer med høy kvalitet.
10302456
Nyhet

Triad TS-SA1-200, musikkanlegg med streaming

Triad SA1 er en streamingforsterker som tilbyr avanserte lydegenskaper. SA1 har en utgangseffekt på hele 200W per kanal, og er kjent for sin presisjon i lydbildet og støtter høyoppløselig avspilling i et Control4 system.

Kommer i Q2 - 2024.
13365062

Elac DISCOVERY Connect Pro DS-C201PRO-BK, 8 x Independent Zone

ELAC Discovery Connect Pro er et 1RU rackmonterbart dual ARM-basert system som leverer 8 uavhengige stereo soner. Innebygde 192kHz 24-bits DAC for hver av de analoge utgangene sikrer alle soner optimal lydkvalitet.
10341128