Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Parasound HALO A21+, sølv effektforsterker

Produktnummer: 10303062

Parasound A21+ er designet for musikkelskere som nekter å inngå kompromisser. Dette high-fidelity kraftverket tilbyr uovertruffen lydkvalitet som du må høre for å tro.

Parasound Halo A21+ effektforsterker skiller seg ut.

Parasound Halo A21+ effektforsterker er på hele 300 watt per kanal i 8 ohms-drift. Halveres høyttalerbelastningen til 4 ohm yter den hele 2 x 500 watt, eller brokobles og den oppnår 1000 watt!
A21+ er en ekstraordinær forsterker i hjemmekino- eller i dedikerte stereoanlegg. Den massive toroid-transformatoren er innkapslet i en stålboks for å begrense magnetiske felt og redusere uønsket støy. Raske filterkondensatorer av ypperste kvalitet gir enorme reserver for raske transienter m.m.

Hva kjennetegner A21+

  • Med sin unike kretstopologi leverer Parasound A21+ glitrende høyder i alle musikkens nyanser.
  • Varmen og dybden i mellomtonen er imponerende, og gjør vokalen levende som fra et menneske rett foran deg.
  • Bassresponsen er ikke bare dyp; den er artikulert og uten spor av forvrenging.
  • Opplev et sonisk landskap med ekspansiv dynamisk rekkevidde. Fra hviskende pasiarer til dundrende crescendoer, A21+ håndterer dem med finesse.
  • Fordyp deg i et lydbilde der hvert instrument opptar sin egen distinkte plass og med tydelig separasjon av musikalske elementer.

Stereophile Recommended Components 2022

Parasound Halo A21+ er på Stereophile sin liste over Recommended Components. “Everything on the list, regardless of rating, is genuinely recommendable.” skriver Stereophile i en kommentar.

listening to the A 21+ was eminently delightful and satisfying from the first note
- Stereophile 2022

Parasound A21+ viser forskjellen på en god forsterker og en fremragende forsterker.Parasound A21+ på Stereophiles Recommended Components

Hver komponent i A21+ er nøye valgt for sin nøyaktighet og pålitelighet. Metallfilm motstander med 1% toleranse er valgt for deres presisjon og fordi verdiene ikke drifter når de varmes opp under drift.
Polypropylen og glimmer kondensatorer brukes i stor grad for deres overlegne linearitet og lav dielektrisk absorpsjon. Halvledere er valgt for overlegen ytelse i sine spesifikke kretser. Gull har den beste konduktiviteten til ethvert metall, så A21+ benytter høyverdig gullbelagte inngangskoblinger og høyttaler terminaler. Chassiset er laget av «heavy gauge» stål for å sikre de interne kretsene. Denne fokus på kvalitet i alle ledd utgjør forskjellen mellom en veldig god forsterker og en fremragende forsterker. Parasound Halo A21+ er ren ingeniørkunst bygget for mange år med gode lytteopplevelser.

 

Kimber Kable CARBON -  signalkabel

Bruk av karbon i Kimber Carbon signalkabler gir lydbildet økt presisjon, åpenhet og tonal tilstedeværelse. Karbon har optimale dielektriske egenskaper for kabelproduksjon.
vm-carbon

Kimber Kable HERO - signalkabel

Kimber Kable HERO spiller med stor gjennomsiktighet og fantastisk bassdefinisjon og setter standarden for rimelige signalkabler.
vm-hero

Kimber Kable MONOCLE-XL, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable MONOCLE-XL høyttalerkabel utvider det dynamiske området i begge ender av spekteret, og det virker som alle instrumentene får litt mer albuerom.
vm-monocle-xl

Kimber Kable PK10 BASE, strømkabel

Kimber Kable PK10 BASE, 10-gauge strømkabel etterlater magnetfeltet i veggen! Den eliminerer indusert strøm i jordledningen, og reduserer systemstøyen som igjen forbedrer lydbildet.
vm-pk-10

Parasound HALO A21+, sort effektforsterker

Parasound A21+ er designet for musikkelskere som nekter å inngå kompromisser. Dette high-fidelity kraftverket tilbyr uovertruffen lydkvalitet som du må høre for å tro.
10302896

Elac CONCENTRO, gulvstående høyttalere i hvit høyglans, par

ELAC Concentro beviser at en helhet kan bli enda større enn summen av sine mange state-of-the-art deler. På alle måter er dette ELAC sin flaggskip høyttaler. Med denne modellen profilerer ELAC seg i det aller ypperste high-end markedet.
10340102