Til toppen

Future Automation PLS

Produktnummer: 10302446
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

PLS TV-heis benytter Future Automations unike "Drop and Roll" lokksystem, samt et toveis helautomatisk 180° rotasjonssystem. Dette gjør at med PLS er det mulig å se en skjerm fra flere posisjoner, men likevel oppbevares diskret ute av syne når den ikke i bruk.

Unikt - "Drop & Roll" lokksystem

Ved at Future Automation tilpasser størrelsen på alle sine PL- og ML-modeller av TV-heiser, er de i stand til å tilby integreringsløsninger som ikke bare passer perfekt til den spesifiserte skjermen, men som også er så effektiv som mulig med hensyn på fysisk størrelse.
Hver PL- og ML-mekanisme benytter FA sitt unike "Drop and Roll"-lokksystem, som gjør at toppklaffen på mekanismen senkes ned i kabinettet når skjermen heves. Lokksystemet sørger for en ren og fin kabinettfinish når skjermen er senket. (Se video).

  • Unikt "Drop & Roll" lokksystem
  • Innebygd kabelhåndtering
  • Egendefinert størrelse for å passe nøyaktig størrelse på skjermen spesifisert
  • 180° toveis sving med opptil 6 programmerbare visningsposisjoner

Future Automation LSM-S, TV-heis m/sving 32" - 65"

LSM-S er den kompakte svingbar TV-heis, ideell for bruk når baksiden av TV-heisen kan sees i et rom. Passer for TV størrelser mellom 32" - 65"
vm-fa-lsm-s

Future Automation SAC-U1

SAC-U1 er designet for å regulere luftstrømmen rundt utstyr i AV-skap. Ved å opprettholde en optimal temperatur for komponentene, bidrar SAC-U1 til å forhindre overoppheting, opprettholde oppetid og forlenge komponentens levetid.
10302594

Future Automation SAC-U2, Smart Airflow Control - Unit 2

SAC-U2 er designet for å regulere luftstrømmen rundt utstyr i AV-skap eller kabinetter, og bidrar til å øke luftstrømmen. Ved å opprettholde en optimal temperatur for komponenter, bidrar SAC-U2 til å forhindre overoppheting, opprettholde oppetid og forlenge komponentens levetid.
10341263