Til toppen

Sonos BEAM, Lydplanke / trådløs høyttaler i hvit

Produktnummer: 10341659
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sonos Beam - Den smarte, kompakte lydplanken for TV, musikk og mye annet.
Beam er spesialjustert av oscarvinnende lydteknikere for å fremheve lyden av menneskestemmer, slik at du alltid får med deg handlingen.

Med Sonos Beam lydplanke høres alle ordene tydelig

Spill alt du liker, med Beam. Styr den med stemmen, fjernkontrollen, Sonos-appen og mye annet. Beam er spesialjustert av oscarvinnende lydteknikere for å fremheve lyden av menneskestemmer, slik at du alltid får med deg handlingen. Slå på taleforbedring i appen for å gjøre dialogen tydeligere når karakterene hvisker eller under de heftigste actionscenene. 
Sonos Beam er en kompakt lydplanke 65 cm bred, og 7 cm høy. Dette gjør det enkelt å få plass på TV-benken, og med sitt flotte utseende vil den aldri ta oppmerksomhet utenom lydbildet. Sonos Beam er ikke bare en lydplanke som erstatter TV-høyttalerne, men en fullt fungerende smarthøyttaler. Amazons taleassistent Alexa er på plass, sammen med Google Assistant og Apple Airplay.

Sonos Beam er en knallgod lydplanke for folk flest. Så enkelt kan vi konkludere hele testen.
- Tek.no

Stemmestyring

Google Assistant er integrert så du blant annet kan spille av musikk, sjekke nyheter, stille inn alarmer og få svar på spørsmål, helt uten å måtte bruke hendene. Google Assistant kan til og med fortelle deg en vits. 

Sonos BEAM lydplanke

Det er enkelt å sette opp

Det tar bare noen få minutter fra du pakker opp esken til du kan begynne og lytte, med bare to ledninger og automatisk fjernkontrollregistrering.

Spesifikasjoner
 

Fem digitale forsterkere i klasse D Perfekt innstilt for å passe til høyttalerelementene og den akustiske arkitekturen.
Diskant En diskant skaper en skarp og klar dialog.
Woofer Fire fullområde-woofere gir virkelighetstro gjengivelse av vokalfrekvenser i mellomtonesjiktet, samt dyp og fyldig bass.
Mikrofoner Fem mikrofoner med utvidet rekkevidde – for avansert stråleforming og flerkanals ekkokansellering.
Toppanelet Berøringskontroller for å justere volumet opp/ned, gå til forrige/neste spor, spille av / sette på pause og deaktivere/aktivere mikrofonen. LED-lampen viser status for Sonos-enheten, om mikrofonen er på/av og taletilbakemeldinger.
Optisk lyd Adapter for optisk lyd som muligjør tilkobling til TV.
HDMI ARC En HDMI-ledning som kobles til HDMI ARC-inngangen på TV-en.
WiFi Kobler WiFi-nettverket ditt til en hvilken som helst 802.11 b/g/n-ruter. Nettverkskonfigurasjoner med kun 802.11n støttes ikke. Du kan enten endre ruterinnstillingene til 802.11 b/g/n eller koble et Sonos-produkt til ruteren din.
Apple AirPlay 2 Fungerer med AirPlay 2 på Apple-enheter iOS 11.4 og nyere.
Produktfinish Shadow White  
Gjenget montering 12,7 mm (1/2 tomme) / monteringssokkel med 10-32 gjenger.
Ethernet-port 1 10/100 Mbps ethernet-port. Hvis det trådløse nettverket er ustabilt, kan du i stedet koble Sonos direkte til ruteren med kabel.
Strømforsyning Universalinngang (med automatisk veksling) for 100–240 V AC, 50–60 Hz.
Dimensjoner (H x B x D) 68,5 x 651 x 100 mm
Vekt 2,8 kg
Nyhet

Sonos BEAM Gen.2, Lydplanke / trådløs høyttaler i sort

Gjør all underholdning mer spennende med siste generasjonen lydplanke - Sonos BEAM Gen2. Den kompakte og smarte lydplanken, nå med Dolby Atmos.
10362202