Til toppen
Surrounds (Triad)

Surrounds (Triad)

Fra intime medierom til private hjemmekinoer i verdensklasse, Triad tilbyr alt du trenger. Det omfattende utvalget av forskjellige høyttalertyper, som hver er designet for å fungere sømløst sammen, leverer eksepsjonell lyd som omslutter lytteren, og gir et realistisk, engasjerende tredimensjonalt lydbilde.
Surroundhøyttalerne fra Triad er designet for å forbedre hjemmekinoopplevelsen ved å levere nøyaktig og omsluttende surroundlyd. De er tilgjengelige i forskjellige konfigurasjoner for å passe individuelle preferanser og installasjonskrav, som in-wall, on-wall og frittstående modeller.

Sorter

Triad TS-PDX-IC64-DTS, SURROUND / STEREO innbyggingshøyttaler, stk.

Triad TS-PDX-IC64-DTS er en 6,5" innbyggingshøyttaler med en woofer i vevd karbonfiber og to teteron dome diskanthøyttaler. Dette er en DTS-modell som kan konfigureres som en surroundhøyttaler eller DVC (Dual Voice Coil Speaker).
10364057

Triad TS-PDX-IC84-DTS, SURROUND innbyggingshøyttaler, stk.

Triad TS-PDX-IC84-DTS er en 8" SURROUND innbyggingshøyttaler med en woofer i vevd karbonfiber og to teteron dome diskanthøyttaler.
10364061

Triad OnWall Bronze Surround, vegghøyttaler, stk.

Triad Speakers OnWall Bronze Surround (standard bipole), der du krever full-range lyd og en liten formfaktor.
100650

Triad Speakers InWall Bronze 4 Surround, stk

Triad Speakers InWall Bronze 4 Surround, - aldri før har Triad tilbudt en så rimelig unik løsning på problemet med å integrere surroundlyd usynlig i et hjemmekinomiljø.
100426

Triad OnWall Silver Surround, SURROUND vegghøyttaler, stk.

Der surroundhøyttalere ikke kan bygges inn, gir OnWall Silver Surround en annen unik løsning. OnWall Silver Surround, et medlem av Triad Silver-familien, gir fullfrekvensgjengivelse samtidig som den smelter inn i miljøet.
100497

Triad InWall Silver/4 Surround, innbyggingshøyttaler, stk.

Triad InWall Silver/4 Surround gir en rekke unike løsninger for diskret, kreativ plassering av surroundhøyttalere.
101044

Triad InWall Gold/4 Surround, SURROUND innbyggingshøyttaler, stk.

Triads InWall Gold/4 Surround omdefinerer High-End surroundhøyttaleren. Et imponerende kompliment med syv drivere i en bipol (eller dipol, hvis du foretrekker det) tilbyr høy effekthåndtering samt høy følsomhet, og et fantastisk lydbilde.
101447

Triad OnWall Gold Surround, vegghøyttaler, stk.

OnWall Gold Surround (standard bipol). Triads OnWall Gold Surround omdefinerer High-End surroundhøyttaler begrepet. Et imponerende kompliment med syv drivere i en bipol (eller dipol, etter forespørsel)-array tilbyr høy effekthåndtering og høy følsomhet, fantastisk lydkvalitet og et enormt surroundfelt.
10300394

Triad Cinema Reference Surround 2, SURROUND høyttaler, stk.

Triad Cinema Reference-produkter ble designet for hjemmekino- og musikksystemer som krever svært høye SPL-er og audiofil lydkvalitet.
10301746