Til toppen

Triad OnWall Bronze Surround, vegghøyttaler, stk.

Produktnummer: 100650
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triad Speakers OnWall Bronze Surround (standard bipole), der du krever full-range lyd og en liten formfaktor.

Aldri før har Triad tilbudt en så rimelig og unik løsning på problemet med å integrere surroundlyd i et hjemmekinomiljø. OnWall Bronze Surround ble designet for å gi et omsluttende surroundfelt når det brukes med bedre A/V-mottakere i moderate rom, med både analoge og digitale kilder. Mens standardkonfigurasjonen er bipole, kan du spesifisere Bronse Surrounds som dipoler hvis du ønsker det, ettersom de er bygget på bestilling i Amerika, spesielt for deg.

Denne kompakte surroundhøyttaleren er tilgjengelig i enten svart eller hvit, og kan tilpasses til ditt miljø av Triad for virkelig usynlig lyd. Når den brukes med Bronze LCR-er og Triad Subs, fullfører OnWall Bronze Surround det perfekte hjemmekino- og musikksystemet for entusiasten på et avere budsjett.

Egenskaper

  • Bipole og dipole versjoner tilgjengelig
  • Kompakt design
  • Triad AcoustiPerf metallgrill

Kabinet

  • Premium MDF-kapsling
  • Akustisk oppheng

Finishes

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish for dette produktet er hvit maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program for. Malingen som brukes er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish.
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.

 

Performance  
Recommended amplifier 25 - 125 Watt
Impedance 6 ohms
Sensitivity 84 dB
Frequency response 80 - 20kHz
Tweeter type Broad Dispersion Polycone
Tweeter size (2) 3"
Woofer type Paper/fiber blend
Woofer size (1) 5 1/4"
Cabinet Specification  
Height 35.1 cm
Width 33.4 cm
Depth 10.4 cm
Weight 5 kg