Til toppen
WBT

Veien til å oppleve musikk slik til den opprinnelige er innspilt er ikke enkel. Det er ikke bare forsterkere, høyttalere og kabler som påvirker lyden. Grensesnittet der signalet overføres fra en komponent til neste er en kilde til tap av lydkvalitet. WBT er markedets mest profilerte leverandør av high-end kontakter som adresserer problemet med signaltap. WBT leverer kontakter til signal og høyttalerkabler.
Til selvbygg leverer WBT alt av nødvendige deler og komponenter – ring oss gjerne for mer info om WBT sine andre produkter.

For mange kjente og høyt anerkjente lydprodusenter over hele verden er WBT-teknologi i dag standard i deres lydutstyr. WBT-koblinger var de første som hadde klemme og utvidelsesmekanismer på sine termineringsplugger. Dette gjør det mulig å oppnå riktig kontakttrykk som gir mer presise overgangsegenskaper. 

Winner of the German Innovation Award 2021

Using the fake plugs and speaker terminals turned the music into a flat, two-dimensional collage … compare that to the solid, three-dimensional, coherent whole presented by the NextGens and that’s quite a shock. CONCLUSION: Impressive stuff for just a couple of connectors!” 

 


-HiFi + (Roy Gregory)Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

WBT-0110 Ag, RCA connector

WBT nextgen™ RCA connector - kit av 4 stk.
100724

WBT-0681 Ag, Sandwich Spade, 4 stk

WBT nextgen™ Sandwich Spade - kit av 4 stk.
1030036