Til toppen

Future Automation AL-675

Produktnummer: 10300202
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

AL675 er en TV-Heis fra Future Automation sin motoriserte serie, full av utrolige designfunksjoner. AL675 er designet for å heve skjermer fra 32" til 48" og leveres som en fullbygget enhet, klar med IR og RS232 kontrollalternativer som standard.

AL675-modellen kombinerer en utrolig kombinasjon av funksjoner i et kompakt og nesten lydløst system. AL675 er den foretrukne TV-heis for mange huseiere og AV-integratorer over hele verden.
AL675 har flere populære bruksområder, med flere kunder som velger å bruke den til å skjule en skjerm ved foten av en seng, i et skap i en stue eller skjult i en benkeplate på kjøkkenet.

Egenskaper

  • Jevn og effektiv bevegelse, kombinert med en nesten lydløs motor, gjør denne heisen ideell for boliginstallasjon.
  • Innebygd kabelstyring sørger for at kablene er trygt oppbevart for sikker drift og flott finish
  • Leveres som en ferdigbygget enhet uten behov for selvmontering.
  • Finnes med både fast lokk og push-up lokk som muliggjør flere alternative kabinett/skap.

Kompakt design

AL675-modellen kombinerer en utrolig kombinasjon av funksjoner i et kompakt og nesten lydløst system. AL675 er den foretrukne TV-heis for mange huseiere og AV-integratorer over hele verden. AL675 har flere populære bruksområder, med flere kunder som velger å bruke den til å skjule en skjerm ved foten av en seng, i et skap i en stue eller skjult i en benkeplate på kjøkkenet.

Kompatibelt tillegg

AL er kompatibel med en rekke Future Automation-tilbehør som USM (Speaker Mount)

Future Automation AL-965

AL965 er en TV-Heis fra Future Automation sin motoriserte serie, full av utrolige designfunksjoner. AL965er designet for å heve skjermer fra 50" til 65" og leveres som en ferdigbygget enhet, klar med IR og RS232 kontrollalternativer som standard.
10300358

Future Automation PL

PL, TV-heis med skreddersydd størrelse for å passe enhver skjerm fra 32" til 60. PL TV-heis fra Future Automation er blant de beste av de beste når det kommer til løsninger for å skjule skjermer når de ikke brukes.
10301335