Til toppen

Future Automation PL

Produktnummer: 10301335
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

PL, TV-heis med skreddersydd størrelse for å passe enhver skjerm fra 32" til 60. PL TV-heis fra Future Automation er blant de beste av de beste når det kommer til løsninger for å skjule skjermer når de ikke brukes.

Med Future Automation sitt unike "Drop and Roll"-lokksystem, lar PL TV-heis brukere heve skjermen ut av et skap eller kabinett for visning, og deretter oppbevare den diskret ut av syne når den ikke er i bruk.

ULTIMATE - LUXURY

Ved at Future Automation tilpasser størrelsen på alle sine PL- og ML-modeller av TV-heiser, er de i stand til å tilby integreringsløsninger som ikke bare passer perfekt til den spesifiserte skjermen, men som også er så effektiv som mulig med hensyn på fysisk størrelse.

Hver PL- og ML-mekanisme benytter FA sitt unike "Drop and Roll"-lokksystem, som gjør at toppklaffen på mekanismen senkes ned i kabinettet når skjermen heves. Lokksystemet sørger for en ren og fin kabinettfinish når skjermen er senket. (Se video).

  • Unik "Drop and Roll" lokkmekanisme
  • Innebygd kabelstyring
  • Mulighet for egendefinert størrelse for å tilpasse nøyaktig størrelse på skjermen

Future Automation SAC-U1

SAC-U1 er designet for å regulere luftstrømmen rundt utstyr i AV-skap. Ved å opprettholde en optimal temperatur for komponentene, bidrar SAC-U1 til å forhindre overoppheting, opprettholde oppetid og forlenge komponentens levetid.
10302594

Future Automation SAC-U2, Smart Airflow Control - Unit 2

SAC-U2 er designet for å regulere luftstrømmen rundt utstyr i AV-skap eller kabinetter, og bidrar til å øke luftstrømmen. Ved å opprettholde en optimal temperatur for komponenter, bidrar SAC-U2 til å forhindre overoppheting, opprettholde oppetid og forlenge komponentens levetid.
10341263

Future Automation AL-675, TV-heis

AL675 er en TV-Heis fra Future Automation sin motoriserte serie, full av utrolige designfunksjoner. AL675 er designet for å heve skjermer fra 32" til 48" og leveres som en fullbygget enhet, klar med IR og RS232 kontrollalternativer som standard.
10300202

Future Automation AL-965

AL965 er en TV-Heis fra Future Automation sin motoriserte serie, full av utrolige designfunksjoner. AL965er designet for å heve skjermer fra 50" til 65" og leveres som en ferdigbygget enhet, klar med IR og RS232 kontrollalternativer som standard.
10300358