Til toppen
Araknis med suveren pålitelighet

Araknis med suveren pålitelighet

Araknis Networks tilbyr en rekke nettverksprodukter designet for profesjonelle integratorer og boliginstallasjoner. Araknis Networks tilbyr et omfattende utvalg av nettverksutstyr, inkludert rutere, tilgangspunktene (Access Points) og switcher. Disse enhetene er konstruert for å levere førsteklasses ytelse og er bygget med tanke på holdbarhet, noe som gjør dem egnet for krevende miljøer. Produktene er designet for å fungere sømløst sammen og skape et raskt og pålitelig nettverksøkosystem som er enkelt å installere og oppdatere.
En nøkkelfunksjon til Araknis Networks er deres skyadministrasjonsplattform kalt OvrC (oh-ver-see). OvrC lar integratorer administrere alle OvrC-aktiverte enheter eksternt ved å bruke et brukervennlig grensesnitt tilgjengelig fra enhver mobilenhet. Med OvrC kan integratorer enkelt overvåke og kontrollere nettverket, og eliminere behovet for unødvendige serviceanrop og kundebesøk.
 

Switcher

Tilgjengelig i 5-, 8-, 16-, 24-  og 44 porter støtter Araknis switchene et bredt spekter av nettverksbehov. Alle produktene er OvrC-aktivert, med Unmanaged +, Websmart, Managed og både delvis og full PoE +.

Aksess punkt

Grundig testet og WiFi ™ -sertifisert gir disse WAP-ene upåklagelig hastighet, dekning og pålitelighet. Deres dynamiske, elegante utseende passer på ethvert sted.

Rutere

300-serien av rutere inkluderer 4-gigabit LAN som kan konfigureres til lastbalansering eller failover-modus gjennom WAN-er, VPN-støtte, innebygd brannmur.  Kan administreres eksternt med OvrC.

 


Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

Araknis AN-210-SW-R-24-POE, 24-port Gigabit Switch with Partial PoE+

ARAKNIS NETWORKS® 210 SERIES WEBSMART GIGABIT SWITCH WITH PARTIAL POE+ AND REAR PORTS
10340255