Til toppen
Clark Romperister

Clark Romperister

Å se en scene fra et tog er ikke det samme som å oppleve scenen som om du sitter i toget. Å se på en eksplosjon er ikke det samme som å oppleve de komplekse vibrasjonene i eksplosjonen. Taktil tilbakemelding i hjemmekinomøblene bringer deg rett inn i filmen. Fordi sensoriske sentre i hjernen din får full kontaktopplevelse forteller hjernen din at det du ser på faktisk skjer, og at du er i sentrum av handlingen.

Vil du at spillriggen din skal gi deg den samme opplevelsen som  kommersielle og militære treningssimulatorer gir? Du kan. Du kan  installere nøyaktig de samme taktile lydtransduserne som Clark Synthesis har levert til topp produsenter av treningssimulatorer i over 20 år. 

Når du tar på deg VR-hodesettet, vil du ha en mest mulig fullstendig opplevelse. Det er taktil lyd som tar deg fra virtuell til virkelighet. Hvordan? I den virkelige verden tar hjernen din signaler fra alle sansene for å bygge virkeligheten. Når noen signaler mangler, som spenningen til en bilmotor, som følelsen i føttene når en heis går opp eller ned, som det kroppen din opplever når en bombe går av. Når disse signalene mangler, finner hjernen din raskt ut at det du ser ikke er helt virkelighet. Men når signalene er der, skriker VR-opplevelsen "It's Real!".


Sorter etter:

Clark Synthesis TST239 Silver

Clark Synthesis TST239 SilverTransducer er et godt valg for de fleste entry-level installasjoner, men ikke la det lure deg. TST239 kan monteres vertikalt eller horisontalt og har mer enn dobbelt ytelse av konkurrerende produkter.
100870

Clark Synthesis TST329 Gold

TST329 Gold er en bunnsolid transducer som gir stor og troverdig effektivitet i alle lyd- / videoapplikasjoner, inkludert, men ikke begrenset til, hjemmekino møbler og kommersielle / militære treningssimulatorer.
100244

Clark Synthesis AW339

Clark Synthesis AW339 er designet for å tåle de utfordrende forholdene rundt boblebad, spa, boblebad, båtskrog og båtdekk.
101272

Clark Synthesis TST429 Platinum

TST429 Platinum Professional er den kraftigste transducer på markedet i dag. TST429 er bare tilgjengelig fra Clark Synthesis, og gir den ultimate ytelsen med fullfrekvent lyd med en frekvensrespons fra 5 Hz til 17 kHz.
100227