Til toppen
Classic

Classic


This cable (4PR) makes great music, and allows admirable levels of analytical detail throughout. Excellent value
- TechRadar

Sorter etter:

Kimber Kable 4PR, høyttalerkabel

I 1979 satte denne klassiske designen Kimber Kable på kartet. Etter forbedringer over tid, er Kimber's 4PR høyttalerkabel fortsatt ansett som referanse for rimelige kabler. Millioner fot av denne bemerkelsesverdige kabelen er solgt.
vm-4pr

Kimber Kable HERO Ag - signalkabel

Med Kimber Hero Hero AG signalkabel vil du nyte en strammere og mer definert bass, økt gjennomsiktighet og dynamikk i mellomtone følger med et bredere lydbilde.
vm-hero-ag

Kimber Kable 8PR - ferdigterminert høyttalerkabel

Består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft, noe som gjør den ideel til subwoofere og lavfrekvensdelen på en bi-wire kabel så vel som en fulltone høyttalerkabel.
vm-8pr-terminert

Kimber Kable HERO HB - signalkabel

Kimber Hero HB signalkabel vil gi deg økt gjennomsiktighet og dynamikk i mellomtonen, samt et bredere lydbilde sammenlignet med billigere kabler.
vm-hero-hb

Kimber Kable KCAG, signalkabel

Kimber Kable KCAG signalkabel spiller med en ekspansiv dybde og oppløsning av de aller minste detaljene på en sort bakgrunn.
vm-kcag

Kimber Kable TONIK - signalkabel

Kimber Kable Tonik signalkabel er et entry-level produkt som vil overraske deg, med Kimber sine med alle viktige egenskaper i behold: dynamikk og et detaljert lydbilde.
vm-tonik

Kimber Kable 4PR -  ferdigterminert høyttalerkabel

Den originale Kimber høyttalerkabel, - it’s just too good for the money
vm-4pr-terminert

Kimber Kable PBJ - signalkabel

Kimber Kable PBJ signalkabel har blitt en klassiker med ytelse som fortsetter å være uovertruffen i forhold til konkurrerende kabler. Et lydbilde med klare, artikulerte høyder, nøyaktig mellomtone, tett utvidet bass og tredimensjonal lydoppsett.
vm-pbj

Kimber Kable 8PR - høyttalerkabel

Den samlede ledningsstørrelsen er to 10 awg ledere. 8PR høyttalerkabel gir en lyd som er fyldig og kraftig, noe som gjør den ideell også for subwoofere og den lavfrekvente delen av høyttalere med bi-wiring.
vm-8pr

Kimber Kable KCTG, signalkabel, par

Kimber KCTG signalkabel kjennetegnes av en ekspansiv dybde og oppløsning av de aller minste detaljene som høres mot en absolutt lydløs bakgrunn.
vm-kctg