Til toppen

FF-serien – LESS IS MORE

La deg inspirere av FF-serien, der nøkkelordet er enkelhet. Med et tidløst design som omfavner grunnleggende geometri og understreker prinsippet "LESS IS MORE", er FF-serien den perfekte blandingen av funksjonalitet og eleganse.

Enten det er trykknapper, termostater, berøringsdisplayer eller stikkontakter, tilbyr FF-serien en rekke valgmuligheter. Materialer som plast, metall og Fenix NTM® gir en variert palett å velge fra. Du kan også blande og matche ulike finisher fritt, og tilpasse dem gjennom FORM, FLANK, 'NF, DEEP og SURFACE.

Gå til produkter

Flere valg

2 VERTIKALE KNAPPER

 

4 KVADRATISKE KNAPPER

4 HORISONTALE KNAPPER

TERMOSTAT - VARME & KJØLING

STIKKONTAKT MED USB

STIKKONTAKT


Bredt utvalg av farger

Med et bredt utvalg av farger å velge mellom, har du mange alternativer for å skape den perfekte atmosfæren i rommet. Du kan utforske et mangfold av fargetoner, fra varme og beroligende nyanser til lyse og livlige farger. Ved å blande og matche forskjellige farger, kan du skape en unik og personlig stil som passer til dine preferanser og rommets innredning. Med så mange farger å velge mellom, er det ingen grenser for hvordan du kan uttrykke din kreativitet og skape den ønskede stemningen i rommet.