Til toppen

Ekinex Signum tar lysbryteren til et helt nytt nivå, utfordrer det tradisjonelle og presenterer en innovativ tilnærming som går langt forbi det som har blitt gjort tidligere. Med unike og nyskapende løsninger, tar Signum kontrollkonseptet til nye høyder og tilbyr en opplevelse utenom det vanlige.

Signum gjør seg virkelig bemerket med sitt sterke særpreg. Det setter en ny standard innen teknologi, og blir en tydelig signatur for de som verdsetter det som er nytt, annerledes og unikt. Med Signum blir rommet forvandlet, og det etterlater et varig inntrykk som skiller dem ut fra det konvensjonelle og viser en tydelig forkjærlighet for innovasjon og individualitet.

Unik for deg

Få en skreddersydd opplevelse ved å kunne lage dine egne virtuelle knapper, der du kan velge funksjoner og grafikk uavhengig av hverandre. Dette gir deg maksimal brukervennlighet og tilpasningsmuligheter som passer akkurat dine behov.

1 KNAPP - Skjermbilde

Bryterens ekstreme fleksibilitet gjør det mulig å organisere knappene for hver enkelt skjerm på 3 forskjellige måter: enkel knapp, dobbel knapp og firedobbel knapp. Dette gir den beste tilpasningen til ulike behov eller preferanser.

2 KNAPPER - Skjermbilde

For å gi den beste tilpasningen til ethvert miljø, kan hver knapp tilpasses med tekst, symboler og farger. Dette gir muligheten til å skape en skreddersydd opplevelse som passer perfekt til enhver situasjon og omgivelse.

4 KNAPPER - Skjermbilde

Trykknappene kan brukes til å kontrollere enheter, belysningsutstyr, scenarier og motoriserte gardiner. Ved å trykke og holde inne knappen kan du få tilgang til grafiske sider for nøyaktig kontroll av hjemmeautomatiseringselementer. Dette gir en intuitiv og brukervennlig opplevelse for å styre ulike funksjoner i hjemmet ditt.

DIMMING - Skjermbilde

Den grafiske skyvekontrollen gir nøyaktig dimming av lyset. Dette gjør det enkelt å justere og finjustere belysningen for å oppnå presis ønsket innstilling tilpasset ditt behov.

FARGETEMPERATUR - Skjermbilde

Det er mulig å aktivere en dedikert side for å kontrollere fargetemperaturen på lyset. Ved å bytte fra en kjølig farge til en varmere vil det skape en helt annen atmosfære. Dette gir deg muligheten til å tilpasse belysningen etter stemning og behov, og skape en unik og innbydende atmosfære i rommet.

SOLSKJERMING - Skjermbilde

På solskjermingssiden kan du enkelt styre motoriserte gardiner ved å bruke opp- og ned-knappene. Dette gir deg praktisk kontroll over f.eks. rullegardiner, slik at du enkelt kan åpne eller lukke disse etter behov. Med denne funksjonaliteten blir det enkelt å håndtere solskjermingen i hjemmet eller eiendommen din.

TERMOSTAT - Skjermbilde

På termostatsiden, som er utformet for å være enkel og intuitiv, kan du enkelt overvåke romtemperaturen og justere den ønskede temperaturen. Grensesnittet gir deg muligheten til å kontrollere varmen med letthet og sørge for at rommet opprettholder en behagelig temperatur.

LYD - Skjermbilde

På lydsiden kan du velge en lydkilde, endre den nåværende låten som spilles, og justere volumet opp eller ned. Dette gir enkel kontroll over lydavspillingen og lar deg tilpasse lydnivået etter dine ønsker. Med denne funksjonaliteten kan du enkelt nyte en fantastisk lydopplevelse i rommet ditt.

LYDINNSTILLINGER - Skjermbilde

På lydinnstillingssiden kan du også kontrollere lydnivået og justere diskant- og bassinnstillingene. Dette gir deg full kontroll over lydkvaliteten og lar deg tilpasse lyden slik du ønsker det. Med disse funksjonene kan du skape den perfekte lydopplevelsen for rommet ditt.

Bredt utvalg av farger

Med et bredt utvalg av farger å velge mellom, har du mange alternativer for å skape den perfekte atmosfæren i rommet. Du kan utforske et mangfold av fargetoner, fra varme og beroligende nyanser til lyse og livlige farger. Ved å blande og matche forskjellige farger, kan du skape en unik og personlig stil som passer til dine preferanser og rommets innredning. Med så mange farger å velge mellom, er det ingen grenser for hvordan du kan uttrykke din kreativitet og skape den ønskede stemningen i rommet.