Til toppen
Ekinex

Ekinex

Ekinex er et selskap som spesialiserer seg på utvikling av kontrollsystemer og enheter for hjemmeautomasjon og bygningsautomasjon. Grunnlagt i 2012, tilbyr Ekinex brytere, trykknapper, termostater, multifunksjons skjermpaneler til hjemmet og kontoret. Ekinex fokuserer på å kombinere teknologi og design for å skape enheter som gjør hverdagen enklere. De tilbyr veggmonterte enheter i ulike serier, inkludert trykknapper, termostater og multifunksjonelle berøringsskjermpaneler, designet for å møte ulike brukskrav. Selskapet tilbyr fine materialer for eksklusive miljøer eller plastmaterialer for mer uformelle omgivelser, slik at produktene deres kan integreres sømløst med ethvert boareal.
I tillegg til veggmonterte enheter tilbyr Ekinex også DIN-skinne monteringsmoduler for bygningsautomasjon under KNX-standarden. Disse modulene er testet og sertifisert for å sikre full kontroll over hjem og bygninger. Ekinex sine løsninger har som mål å forenkle og forbedre hverdagen gjennom integrasjon av teknologi og design.

En løsning for ethvert miljø

Produktene er utformet for å tilfredsstille alle krav til bruk og både plater og rammer er kompatible med de mest utbredte på markedet. Fine materialer for eksklusive omgivelser eller plast for uformelle miljøer. Farger og former integrerer behagelig med ethvert bomiljø.

Ekinex® er utviklet på grunnlag av KNX-standarden, et system i samsvar med nasjonale, europeiske og internasjonale standarder.


Les mer om de enkelte seriene