Til toppen

Elac DEBUT SUB 3030, subwoofer, stk.

Produktnummer: 10302902
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELAC SUB3030 subwoofer er designet som det perfekte komplement til Debut 2.0 høyttalerserie. Den legger til et kraftig bass fundament enten du benytter den i et to-kanals stereo system eller til hjemmekino.

12" subwoofer med AutoEQ

ELAC SUB3030 subwoofer er designet som det perfekte komplementet til Debut 2.0 høyttalerserie, og legger til et kraftig bassfundament til musikk og lydspor i hjemmekinoen. I likhet med alle høyttalerne i Debut 2.0 serien, har SUB3030 blitt konstruert og bygget for å levere enorm ytelse til en rimelig pris. Den kompakte designen gir plassering i nesten hvilken som helst del av rommet ditt, og sofistikert appstyrt EQ og DSP-programvare sørger for sømløs integrering i systemet.

Subwoofer med App-kontroll

Bare koble til din iPhone, iPad eller Android-enhet med de nye ELAC subwooferne og juster lyden til dine preferanser. ELAC appen lastes ned gratis. En smart og spesielt for ELAC systemet er at det er ingen kompliserte nettverkstilkoblinger nødvendig siden subwooferen og din mobil enhet kommuniserer direkte via BLE (Bluetooth Low Energy). For deg som bruker betyr dette at du slipper innviklede justeringer på baksiden av subwooferen. Fire forhåndsinnstilte moduser kan velges ved et tastetrykk : Normal, Musikk, Kino, og Night. De som ønsker å utforske mulighetene ved appen sitt kontrollsystem vil oppdage ekte pro-audio alternativer som parametrisk equalizer, justere lav-pass filter, og individuell innstillinger for strømsparende auto-on funksjon.
Siste versjon av App gir deg full kontroll i et oppsett med flere subwoofere.

 

With the SUB3030, we get a lot of additional musical information for the money, the two 12” drivers surely fundamental to its impressive 25Hz reach. 
-dark-audio

Kalibreringsfunksjon.

Det mest spennende alternativet er kalibreringsfunksjon som bruker mikrofonen på smarttelefonen å lytter til volumet, frekvensrespons og refleksjoner i rommet før den automatisk optimaliserer lyden til din ELAC subwoofer!

Spesifikasjoner

Speaker type: Powered bass-reflex subwoofer
Frequency response: 28 to 150 Hz
Crossover frequency: 50 to 150 Hz, continuously adjustable
Maximum amplifier power: 400 Watts peak / 200 WattsRMS
Amplifier Type: BASH-Tracking
Woofer: 12-inch high-excursion doped paper cone
Passive radiator: 1 x 12-inch high-excursion doped paper cone
Standby power consumption: 0,5 Watt
Cabinet finish: Black Ash vinyl
Inputs: L/R/LFE RCA
Data connection USB (Firmware Update)
App control iOS and Android
Width: 18.19 in
Height: 17 in
Depth: 17 in
Net weight: 50.16 lb
Tilbud

Elac DEBUT 2.0 B6.2, bokhyllehøyttalere i valnøtt, par *

Elac Debut 2.0 B6.2 bokhyllehøyttalere er redesignet fra grunnen av og høres enda mer bemerkelsesverdig ut enn forgjengeren som utløste en liten "revolusjon" innen rimelig high-end lyd.

* Så lenge lager holder.
10341141

Kimber Kable 4PR with VariStrand - høyttalerkabel

Kimber Kable 4PR har avansert VariStrand-teknologi, som bruker flere tråder av oksygenfritt kobber for å sikre overlegen ledningsevne og minimalt signaltap. Dette resulterer i en klarere, mer detaljert lyd med fyldig bass og livlige høyder. Nye 4PR with Varistrand vil fortsette å være en foretrukket kabel der musikalitet forlanges uten å sprenge budsjettene.
vm-nye-4pr

Kimber Kable PK14 BASE, strømkabel

Kimber PK14 BASE eksepsjonelt stille strømkabel gir deg en klar lydforbedring. Kabelen tilbyr suveren lavoppløsning sammen med en rytmisk artikulasjon til en lav pris.
vm-pk-14

Sonos ARC, lydplanke i sort

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341662

Elac VARRO PS350-BK, subwoofer, stk.

PS350-BK er en 12" subwoofer i ELAC´s nye Premium subwoofer serie. Wooferen gir voldsom kraft og ytelse med et elegant og moderne design. Disse nye modeller leverer enorm ytelse til en overkommelig pris.
10364286

Gallo Acoustics RoomSub 8, subwoofer i sort, stk.

Gallo Acoustics RoomSub 8 er designet for å utfylle hele deres høyttalerserie, fra de klassiske 4 ”Micro til Strada 2 og Droplet serien av pendelhøyttalere.
10362028

Sonos SUB (Gen3), trådløs subwoofer i hvit

Den trådløse subwooferen for dyp bass. Koble Sub til ethvert Sonos system for en mer omsluttende hjemmekino- og musikkopplevelse, styrt av den splitter nye Sonos S2-appen.
10341663

Triad InRoom OmniSub 10, subwoofer i sort

Plassert mellom den lille Triad OmniSub 8 og den større OmniSub 12, leverer OmniSub 10 flott bassytelse i en kompakt størrelse.
10302357

Displine Companion Wall Home veggfeste til iPad 10.9" i sort, stk

Displine iPad veggfeste er den elegante måten å montere iPad på en vegg eller hard overflater. DSP-1-12-1009-02-C.

Passer til iPad 10.9" 10th. gen. / USB-C.
10364422

Sonos surroundpakke med RAY og ERA 100 i hvit

Føl at du er midtpunktet i alle historier, spill og sanger med surroundlyd som drives av en kompakt, allsidige RAY og et par ERA 100 bakhøyttalere.
13364721
Tilbud

WattBox WB-250I-IPW-2, Compact 2-Outlet Wi-Fi Surge Protector

The WattBox 250 IPW Series is a compact Wi-Fi WattBox with individually controlled outlets, professional-grade surge protection, and the option for wired connectivity.
10363599