Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Elac NAVIS ARB-51, sort HG, stk

Produktnummer: 10303024

ELAC Navis ARB-51 bokhyllehøyttaler svarer på alle musikkelskeres drømmer om en aktiv høyttaler drevet av førsteklasses «high end» forsterkere. Mens de fleste aktive høyttalere på markedet stoler på klasse-D digitale forsterkere, benytter ELAC i stedet tre analoge forsterkere.

ELAC ARB-51 mottok EISA Awards Best Product 2019-2020

En 160 Watt som driver bass elementet, 100 Watt til mellomtone og en 40 Watt klasse A/B til diskant elementet for maksimal effekt og eksepsjonell lyd.
Signalbehandlingen er helt analog og sikrer høyeste lydkvalitet med maksimal gjennomsiktighet og musikalitet. Hver høyttaler kan enkelt justeres til å passe rom akustikken ved flere dip-settinger på baksiden av kabinettet. Legg til en Discovery Connect og du får er par trådløse høyttalere med all den brukervennlighet dette medfører.
ELAC ARB-51 mottok EISA pris «Best Product 2019-2020», «Editor´s choice» i The Absolute Sound, "Active speaker of the year 2022" i WhatHiFi,  og enestående omtaler overalt hvor de testes.

ARB-51 tilbys i Sort og Hvit HG (high gloss).

It´s awfully impressive that Elac Navis ARB-51 compare so favorably with an active speaker costing three times as much.
- SoundStage! 

Skreddersydd woofer

Navis single woofer reproduserer bass med stor autoritet, takket være den spesielle utformingen av elementet. En 5¼-tommers aluminiums kjegle er utviklet internt hos Elac med et ideelt materiale som sørger for dynamikk og nøyaktig lavfrekvent gjengivelse..

Tri-amp analog forsterker

I hver Navis høyttaler er en Tri-Amp analog forsterker som benytter tre separate forsterkere, en for hvert element: en 160 Watt BASH AB forsterker til wooferen, en 100 Watt BASH AB forsterker for mellomtonen og en 40 Watt klasse AB for diskanten. En total forsterker effekt på 300 watt sikrer at hvert element blir optimalt drevet.
Et av de store fordelene med en aktiv drevet høyttaler er nettopp det at forsterkeren og elementene er 100% tilpasset hverandre på en måte som er umulig i et passivt system med forsterker og høyttaler «hver for seg», fra forskjellige leverandører. I Navis høyttalerne er det 3 elementer og 3 separate forsterkere, alle 100% tilpasset sitt element.

Elac ARB-51 Editor´s choice The Absolute Sound

Spesifikasjoner som 110 dBA signal/støyforhold kan bare komme fra en audiofile kvalitets forsterkere. En høyttaler du kan benytte i både hjemmekino og i et stereo oppsett.
Navis ARB-51 sitt elegante design integreres perfekt med ethvert interiør. Kabinettene har en flott finish tilgjengelig i glanset svart, glanset hvit og trefinér. Et eget stativ anbefales for optimal ytelse til bokhylle modellen.

 

Spesifikasjoner

Speaker type: 3-Way, Powered
Tweeter:  25 mm Soft Dome Concentrically Mounted
Midrange: 100 mm, Aluminum
Woofer:  150 mm, Aluminum
Crossover frequency:  260 / 2200 Hz
Frequency response:  44Hz – 28kHz
Total Amplifier Power: 300 W
Bass Amplifier: 160 Watt, BASH®
Tweeter Amplifier: 40 Watt, Class A/B
Inputs: RCA / XLR / AirX2
Cabinet finishes: Gloss Black, Gloss White, Gloss Ebony Emara
Cabinet finishes:  Black ash vinyl
Width x Height x Depth: 189 x 1025 x 240 mm

Discovery Connect DS-C101W-G

ELAC har løsningen – Discovery Connect DS-C101W-G er produktet som legger streaming til ditt nåværende system. DS-Elac Elac Discovery Connect har støtte for Blåtann, Spotify, Airplay og Roon (med sin Tidal integrasjon). Discovery Connect fungerer som en bro, og bringer streaming til lydanlegg uten denne funksjonaliteten.
10303067

Elac AIR-X2TW-BK, transmitter, stk

Det perfekte tilbehøret til ELAC sine AirX2-kompatible produkter.
10303066

Elac LS 80, gulvstativ i grå, stk

LS-80 høyttalerstativet er spesialdesignet for å matche det nye spekteret av høyttalere fra ELAC: Carina, Vela og UniFi Reference. Hvert stativ har et utvalg topplater med hullmønster som passer til den valgte høyttaleren, slik at den kan festes sikkert til stativet. Selve stativet er konstruert med en midtsøyle i aluminium med en topplate av stål og en 3/8” tykk bunnplate.
10303426

Elac CARINA BS 243.4, bokhyllehøyttalere i høyglans hvit, par

ELAC Carina BS 243.4 bokhyllehøyttaler har et klassisk og enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan og skal forvente av et Andrew Jones design.
10303353