Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Elac NAVIS ARF-51, sort HG, stk

Produktnummer: 10303025

I alle henseende overskrider Elac Navis ARF-51 aktive gulvhøyttaler alle forventninger … med letthet. Det er en lidenskapelig utøver som avslører alle musikalske nyanser.

Sonisk eleganse med topp elementer og 3 topp analogforsterkere

Navis ARF-51 benytter ELAC sin konsentriske driverteknologi for å levere uovertruffen mid- og høyfrekvensytelse, kombinert med en tilpasset aluminium woofer for virkelig imponerende bass, alt i ett kompakt og elegant kabinett. Hver av de tre elementene er drevet av sin dedikerte analogforsterker, med både RCA- og XLR-balansert innganger. Høyttalerne leveres uten frontgrill, dette finnes ikke som tilleggsprodukt.

Skreddersydd mellomtone / diskant

En av grunnene til at ARF-51 lyder så naturlig er på grunn av ELAC sin egenutviklede 4-tommers aluminium mellomtone element med en konsentrisk montert 1-tommers soft dome diskant. ELAC sin erfaring med denne konstruksjonen er med på å gi en ytelse langt over det man kan forvente i denne prisklassen.

.. and nothing short of exceptional when used ‘all analogue’. These are exceptionally well-integrated speakers across a wide range of musical styles
- HiFi News

Skreddersydd woofer

Navis single woofer reproduserer bass med stor autoritet, takket være den spesielle utformingen av elementet. En 5¼-tommers aluminiums kjegle er utviklet internt med et ideelt materiale som sørger for dynamikk og nøyaktig lavfrekvent gjengivelse..

Tri-amp analog forsterker

I hver Navis høyttaler er en Tri-Amp analog forsterker som benytter tre separate forsterkere, en for hvert element: en 160 Watt BASH AB forsterker til wooferen, en 100 Watt BASH AB forsterker for mellomtonen og en 40 Watt klasse AB for diskanten. En total forsterker effekt på 300 watt sikrer at hvert element blir optimalt drevet.
Et av de store fordelene med en aktiv drevet høyttaler er nettopp det at forsterkeren og elementene er 100% tilpasset hverandre på en måte som er umulig i et passivt system med forsterker og høyttaler «hver for seg». I Navis høyttalerne er det 3 elementer og 3 separate forsterkere, alle tilpasset sitt element.
Spesifikasjoner som 110 dBA signal/støyforhold kan bare komme fra en audiofile kvalitets forsterkere. En høyttaler du kan benytte i både hjemmekino og i et stereo oppsett.

Vakre kabinetter

Navis elegante design integreres perfekt med ethvert interiør. Kabinettene har en flott finish tilgjengelig i glanset svart, glanset hvit og trefinér. 

Spesifikasjoner

Speaker type: 3-Way, Powered
Tweeter:  1″ Soft Dome Concentrically Mounted
Midrange: 4″ Aluminum
Woofer:  3 x 5-1/4″ Aluminum
Crossover frequency:  2.2kHz / 260Hz
Frequency response:  43Hz – 28kHz
Total Amplifier Power: 300 W
Bass Amplifier: 160 Watt, BASH®
Tweeter Amplifier: 40 Watt, Class A/B
Inputs: RCA / XLR / AirX2
Cabinet finishes: Gloss Black, Gloss White, Gloss Ebony Emara
Cabinet finishes:  Black ash vinyl
Height 102,5 cm
Width: 19 cm
Depth:  24 cm
Net weight (each): 20,5 kg