Til toppen

Elac UNI-FI CC U5

Produktnummer: vm-unifi-cc-u5
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELAC Uni-Fi CC U5 er den perfekte senterkanal i et hjemmekino – surround oppsett. Uni-Fi CC U5 maler et sømløst senter for musikk og film med et 3-veis bassrefleks design som bruker det samme fremragende konsentrisk elementet som alle modellene i Uni-Fi serien.

Et konsentrisk design.

Et konsentrisk design kombinerer en diskant og en mellomtone membran innenfor en enkelt stemmespole, og leverer en meget sammenhengende og nøyaktig gjengivelse gjennom hele diskant og mellomtonens frekvensområde. På grunn av høy pris blir konsentriske elementer tradisjonelt benyttet bare i de dyreste høyttalerne på markedet.
I CC U5 hører du finessen fra en 1-tommers soft-dome og den harmonisk nøyaktigheten av en stiv 4 tommers aluminium mellomtone kjegle spille sammen med 2 x 5,5″ basselementer i en symfoni av sonisk perfeksjon.
Ved å plassere diskanten konsentrisk i mellomtonens talespole oppnås “point-source” som gir et usedvanlig jevnt retningsmønster, flat frekvensrespons og en meget god effekthåndtering. Det som også kjennetegner et konsentrisk element er et meget stort lydbilde.

Balansert tre-veis design

En treveis høyttalerkonstruksjon gir mange fordeler i utformingen av et full-range system. Ved å tildele dedikerte elementer til høy, mellom og bassfrekvenser, er hvert element optimalisert for frekvensområdet det skal operere innenfor. Det banebrytende konsentriske mellomtone-diskant i Uni-Fi serien yter sitt beste i mellomtonen og oppover i frekvens, mens de større aluminium basselementene håndtere de laveste frekvensene. På samme tid tillater en treveis høyttaler et enklere delefilter som eliminerer kompliserte og kostbare løsninger.

hører du finessen fra en 1-tommers soft-dome og den harmonisk nøyaktigheten av en stiv 4 tommers aluminium mellomtone kjegle spille sammen med 2 x 5,5″ basselementer i en symfoni av sonisk perfeksjon.
Ved å plassere diskanten konsentrisk i mellomtonens talespole oppnås “point-source” som gir et usedvanlig jevnt retningsmønster, flat frekvensrespons og en meget god effekthåndtering. Det som også kjennetegner et konsentrisk element er et meget stort lydbilde.

 

Speaker designer extraordinaire Andrew Jones continues his work for German manufacturer Elac with some of the best monitor-class speakers we’ve ever heard plus a provocative, app-driven sub.
-Sound&Vision

Spesifikasjoner

Speaker type: 3-way, bass reflex
Tweeter: 1 x 1-inch soft dome, concentrically mounted
Midrange: 1 x 4-inch aluminum cone
Woofer: 2 x 5.25-inch aluminum cone
Crossover frequency: 270 / 2,700 Hz
Frequency response: 48 to 25,000 Hz
Sensitivity: 85 dB at 2.83 v/1m
Recommended amplifier power: 40 to 140 wpc
Peak power handling: 140 wpc
Nominal impedance: 4 Ω; minimum 3.4 Ω
Binding posts: 5-way custom
Magnetic shielding: No
Cabinet finishes: Black or white white satin paint finish
Accessories included: Magnetic fabric grille
Height: 7.0 in / 178 mm
Width: 19.61 in / 498 mm
Depth: 11.54 in / 293 mm

Tilbud

Kimber Kable 4PR -  ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4PR er den originale Kimber ferdigterminert høyttalerkabel, - it’s just too good for the money. En virkelig klassiker innenfor høyttalerkabler.
vm-4pr-terminert

Parasound NewClassic 200 Integ., integrert forsterker

Parasound NewClassic 200 er en integrert forsterker med innebygd DAC. Forsterkeren tilbyr enestående lydkvalitet og utmerkede tilkoblings muligheter.  I hjertet av 200 Integrated er en klasse D forsterker på 2×110 Watt i 8 Ohm.
10303317