Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Elac VELA BS 403, hvit HG, stk

Produktnummer: 10303036

Spennende, progressiv og elegant beskriver bokhyllehøyttaleren BS 403 i den nye VELA-serien fra ELAC. Lyden av VELA viser sin familiebakgrunn til den meget vellykket 400 serien. Fra de aller første tonene fanger den lytteren.

ELAC VELA BS 403 er en vinnende utøver

Med sitt komplette lydbilde, er VELA BS 403 en ekte vinnende utøver som forvandlende hvert musikkspor til en liveopplevelse. Utstyrt med den legendariske JET tweeter, tilbyr den diskantkvalitet som bare kan beskrives som intet mindre enn magisk. Dens topp moderne utseende er ikke bare et statement av klasse, men også designet for å gli sømløst inn i ethvert hjemmeinteriør. Dessuten, den unike bassporten vendt nedover sikrer at lydkvaliteten forblir upåklagelig uansett hvor du plasserer den. Velg ELAC Vela og opplev en håndgripelig tilstedeværelse av musikk i ditt rom.

Vela BS 403 er en stativ-/bokhyllehøyttaler som tilbyr imponerende lydkvalitet i en kompakt formfaktor. Den har en kombinasjon av nyskapende teknologi og nøye design. Høyttaleren bruker ELACs Crystal Membrane-teknologi, som benytter et sandwich av papir og presset aluminiumsfolie for å skape en lett og stiv bassdriver.  Vela BS 403 har et smart designet kabinett med en V-formet hulrom og en nedoverrettet port, som gir optimal last og fleksibel plassering. Høyttalerens elegante design har buede linjer og en trapesform for å redusere uønskede stående bølger. 

JET 5 diskanten trollbinder lytteren.

Elac Jet 5 bånddiskantELAC sin JET 5 diskanthøyttaler leverer ekte høydefinisjonslyd og trollbinder lytteren med sin lynraske respons og brede dynamiske rekkevidde, og spiller med minimal forvrengning, stor takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonelle dome-diskanter. ELAC JET er en av de mest legendariske diskanthøyttalerne i bransjen og har vunnet internasjonal ros for sitt transparente og uanstrengte lydbilde.

JET diskant høyttaleren ble utviklet til perfeksjon på grunnlag av den berømte Air Motion Transformer av høyttalerpioneren Dr. Oskar Heil. Funksjonsprinsippet er basert på en membran med harmonisk folie, drevet av en sterk neodymmagnet. Denne motoren driver luften betydelig raskere enn en konvensjonell driver, med gevinster som høyere følsomhet og ekstraordinær dynamikk. På grunn av mange ekstra designendringer, som et forbedret og nytt neodymmagnetsystem, er det nå oppnådd enda høyere effektivitet, høyere lydtrykknivåer og frekvensrespons helt opp til 50 kHz.

Kjernen i JET diskanthøyttaleren er den foldede foliemembranen. Med en foldebredde på kun 0,84 mm er presisjon et hovedkrav i JET-produksjonen. For å garantere gjentatt nøyaktighet og uforanderlig kvalitet selv med høy produksjonskapasitet, utføres liming og håndtering av to roboter. Folding og fiksering av membranen utføres imidlertid for hånd, siden dette produksjonstrinnet krever ekstrem presisjon og den manuelle fingerferdigheten til dyktige teknikere er uerstattelig. Dagens JET 5-diskant spiller med et uanstrengt, luftig og resonansfritt lydbilde opp til 50 000 Hz, og er med sin lineære frekvensrespons ideell for gjengivelse av høyoppløselige formater.

Det er en noe slitt frase dette at man aldri slutter å forundres over lydbildet i så små høyttalere. Vi kan ikke gjøre annet enn å oppfordre til – hør på disse!

Now I fully understand why ELAC speakers are regularly included in numerous lists of “Best Speakers” published by leading hi-fi websites.
-av2day

Nettstedet som kaller seg «The Nest Best Thing Studio» avrunder 2019 ved å dele ut priser til de beste produktene som er testet. Innenfor høyttalere skriver de enkelt og greit: ELAC Vela BS 403 is The Best Speaker 2019.

 

Spesifikasjoner

Height x Width x Depth 362 x 191 x240 mm

Weight

7,1 kg

Type

2-Way, bass reflex

Woofer

1 x 150 mm Ø, AS XR cone

Tweeter

JET 5

Crossover Frequency

2400 Hz

Frequency Range

4' – 50000 Hz

Sensitivity

86 dB at 2.83 V/m

Suitable for amplifiers from ... to ...

4 – 8 Ω

Recommended amplifier power

40 – 200 W/channel

Nominal | Peak power handling

70 W | 100 W

Nominal | Minimum impedance

4 Ω | 3,2 Ω at 260 Hz

Finishes

Black High Gloss, White High Gloss

Elac VELA BS 403, hvit HG, stk

Kimber Kable 4TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 4TC gir ren, klar lyd og er en av Kimbers mest nøyaktige høyttalerkabel.
vm-4tc-terminert
Tilbud

Kimber Kable 4VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4VS er en av de beste ferdigterminert høyttalerkabel i forhold til pris i hele Kimber-serien. 4VS bygger bro over entry-level PR-serien og TC-kablene i andre enden av skalaen.
vm-4vs-terminert
Tilbud

Kimber Kable 8PR, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Ferdigterminert høyttalerkabel som består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. Kimber 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft.
vm-8pr-terminert

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 8TC høyttalerkabel er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon
vm-8tc-terminert

Elac CARINA BS 243.4, bokhyllehøyttalere i høyglans hvit, par

ELAC Carina BS 243.4 bokhyllehøyttaler har et klassisk og enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan og skal forvente av et Andrew Jones design.
10303353

Elac CONCENTRO S 507, gulvstående høyttalere i sort høyglans, par

Concentro S 507 gulvhøyttaler er et nytt medlem av Elacs Concentro-serie. Selv om den er mindre "rund" enn de største modellene, har den fremdeles mange uvanlige design elementer. Concentro S 507 vil tilfredsstille de mest kresne lyttere ved å reprodusere perfeksjon over hele frekvensspekteret
10340104

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.
10361665