Til toppen
FUTURE AUTOMATION TV-fester for gulv og bord

FUTURE AUTOMATION TV-fester for gulv og bord

Future Automation er markedsleder innen monteringsløsninger for TV og har en utviklet en unik produktserie som kombinerer funksjonalitet med kvalitetsteknikk og estetisk appell. Future Automation designer og produserer blant annet et omfattende utvalg av gulv-/bordfester som kan integreres i AV-installasjoner.

 


Sorter Navn (a > å)

Future Automation FM - gulvstående TV-feste

TV-gulvfestet FM er en enkel frittstående monteringsløsning for flatskjerm-TV. Et rustfritt stålrør og sokkel gir dette TV-gulvfestet et tidløst utseende med en manuell svingfunksjon som sørger for at skjermen kan sees fra mer enn én visningsposisjon.
vm-fm

Future Automation FM Black - gulvstående TV-feste i sort

TV-gulvfestet FM er en enkel frittstående monteringsløsning for flatskjerm-TV. Et rustfritt stålrør og sort sokkel gir dette TV-gulvfestet et tidløst utseende med en manuell svingfunksjon som sørger for at skjermen kan sees fra mer enn én visningsposisjon.
vm-fa-fm-blk

Future Automation FME

Det stilige motoriserte TV-gulvfestet FME dreier enhver skjerm med en jevn artikulerende bevegelse til forskjellige innlærte posisjoner. FME kombinerer funksjonalitet med kvalitetsteknikk og estetisk appell. Tar skjermer fra 40" til 70".
10301928

Future Automation LSM - TV-heis 42" - 79"

Den motoriserte TV-heisen LSM er ideell for å skjule skjermer i et skap eller lignende. Passer til skjermstørrelse fra ca. 42" til 79". LSM er kompatibel med alle viktige standarder for hjemmeautomatisering, gjør LSM-serien perfekt for integrering i et smart hjemmemiljø.
vm-fa-lsm

Future Automation LSM-EFA - TV-heis m/motorisert lokk for 42" - 79"

Den motoriserte TV-heisen LSM-EFA er ideell for å skjule skjermer i et skap eller lignende. Passer til skjermstørrelse fra ca. 42" til 79". LSM-EFA er kompatibel med alle viktige standarder for hjemmeautomatisering, gjør LSM-serien perfekt for integrering i et smart hjemmemiljø.
vm-fa-lsm-efa

Future Automation PLF-BE

PLF TV-gulvheis er en spesialdesignet mekanisme som gjør at en flatskjerm kan lagres under gulvet og dermed bli usynlig. Den unike «walk-over» klaffmekanismen gir en sømløs overgang fra synlig til usynlig.
10300703

Future Automation PLFS-DRL

PLFS-DRL TV-gulvheis med sin svingemekanisme gjør at en flatskjerm kan oppbevares usynlig under gulvet. Med 180 graders sving i begge retninger er dette en perfekt løsning for alle rom som har flere mulige visningsområder.
10303419
Nyhet

Future Automation SRV-LS

Med evnen til å akselerere vertikalt og rotere 180° på bare 4,2 sekunder er SRV-LS markedets raskeste TV-heis.
10362153
Nyhet

Future Automation SRV-SBL

SBL en meget rask og nøyaktig vertikal TV-heis. Designen kan tilpasses for å passe spesifikke storformatskjermer. Den er kompatibel med alle viktige standarder for hjemmeautomatisering for enkelt å bli integrert i moderne boligprosjekter.
10362154

Future Automation TTR

TTR - Table Top TV Rotator er en motorisert svingbar enhet som gjør at en skjerm kan roteres i begge retninger stående på et bord eller skap.
10301962

Future Automation UBL, Under Bed Lift Mechanism - 32 to 55 Screens

UBL - Under Bed TV Lift er en unik og imponerende TV-heis som lagrer en flatskjerm under en seng, og eliminerer behovet for kabinett ved foten av sengen. Med sin «pop-up» design bidrar den til å skape en annen dimensjon i interiørdesignen til et rom.
10301890

Future Automation UBL-EBF

UBL-EBF - Under Bed TV Lift er en unik og imponerende TV-heis som lagrer en flatskjerm under en seng, og eliminerer behovet for kabinett ved foten av sengen. UBL-EBF har med en motorisert klaff som åpnes før skjermen synes og lukkes etter at den er skjult.
10302316