Til toppen
Gallo Acoustics

Gallo Acoustics

I mer enn 20 år har Gallo Acoustics produsert verdens fineste kompakte høyttalere hvor de blander ekte hi-fi ytelse med et moderne industrielt design. Gallo leverer eksepsjonell ekspansiv lyd og opptar minimalt med plass. Gallo sine anerkjente produkter er designet som runde kuler og eliminerer dermed resonans og indre diffraksjon, som er av de viktigste årsakene til forvrengning i et mer konvensjonelt design.

Gallo høyttalerne kan leveres i 11 forskjellige farger som gjør plassering i de fleste interiører enkelt. Det finnes braketter for plassering på vegg, i tak, på bordplater eller som en gulvstående høyttaler.  Se vårt bildegalleri, her vil du få ideer om hvordan Gallo kan brukes i forskjellige interiører.


How can a speaker this small sound this good?
-Cnet.com (Gallo Micro SE)


Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

Gallo Acoustics A'Diva SE, designhøyttaler i luksus gull / kobber, stk.

Designet for musikk- og filmelskere som vil ha den ultimate kompakte ytelse, er A’Diva SE den kompromissløse versjonen av Gallo micro høyttalere. Ved å bruke en sfærisk innkapsling er intern og ekstern diffraksjon eliminert, to viktige årsaker til høyttaler forvrengning. A’Diva SE, akkurat som standard A´Diva spiller med så dyp bass at den kan benyttes uten subwoofer. Høyttalerne kan brukes i en rekke konfigurasjoner avhengig av utformingen av rommet.
10340945

Gallo Acoustics A’Diva SE Droplet, design pendelhøyttaler i rød, stk.

Gallo Droplet passer i hjemmet og i et bredt utvalg av miljøer fra salonger og spisestuer, til kjøkken og hjemmekinoer. Basert på Gallo sine anerkjente kulehøyttalere med uovertruffen klarhet og spredning. A’Diva SE-versjonen av Droplet gir et ultra bredt lydbilde og utvidet frekvensområde. Den ultimate Droplet-varianten.
10303083

Gallo Acoustics ProfileSub, subwoofer i hvit, stk.

Gallo ProfileSub gir en kraftig kontrollert bass pakket inn i en diskret kabinett. Heng ProfileSub på veggen i horisontal eller vertikal retning, eller alternativt skjul den under et møbel som f.eks. en sofa.
10303679

Gallo Acoustics Micro, designhøyttaler i rustfritt stål, stk.

Tenk deg en virkelig high-end høyttaler som passer i håndflaten din. Gallo Acoustics Micro er den minste i Gallo serien og produserer et stort lydbilde i en vakkert liten, visuelt attraktiv pakke. To-kanals stereo, hjemmekino eller multi-rom lyd – med Micro er valget ditt.
10303555