Til toppen
iPort

iPort

I dag har vi iPad overalt, på jobben og i hjemmet, og det finnes tusenvis av smarte enheter som bidrar til å gjøre livet enklere med smarte dørlåser, smart belysning og digitale musikkanlegg. Veldig mange av disse enhetene kan du styre med tilhørende “apper” via din iPad.
iPort fra Sonance tilbyr et sett produkter som hjelper sluttbrukere med å gjøre nettbrettet til et enkelt og funksjonelt forretningsverktøy og hjemmekontroller. I dag fortsetter lovsangen å vokse etter hvert som iPort omdefinerer hvor og hvordan du kan bruke nettbrett i boliger og kommersielle applikasjoner. Fra boliger, hotellrom, bedriftskontorer, yachter og flåter, løser iPort-produkter reelle problemer og forbedrer brukbarheten til nettbrett i forretninger og hjemmet hver dag.

Best Product of the Year 2014 – LaunchPort with Buttons
CEPro

Vi er glade for å kunne medele at den nye iPad (8. generasjon) er kompatibel med alle eksisterende IPORT-produkter som støtter iPad 10,2 '' (7. generasjon). Det betyr at vi vil kunne støtte den nye iPad (8. generasjon).
For eldre versjoner og spørsmål rundt kompatibilitet, bruk guiden nedenfor.


Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

iPort LUXE Case sølv, til iPad 10.2" & 10.5"

LUXE deksel er et tynt symmetrisk kabinett av aluminium som beskytter iPad og gir deg full tilgang til alle iPad-knapper, mikrofoner, kameraer og høyttalere. Når dekselet settes på en ladestasjon, begynner induktiv lading umiddelbart.
10303618

iPort Surface Mount Bezel hvit, til iPad 10,2" & 10,5"

Med Surface Mount Bezel er iPad satt inn i en minimalistisk aluminiumsramme som også fungerer som den sentrale monteringsdelen. iPad holder seg sikker med de innebygde låsekomponenter i selve rammen.
Passer til: iPad 10,2 (7.gen) * iPad Air 10,5 (3.gen)
10302694
Tilbud

SurfaceMount - 10 button - iPad Pro 12,9" hvit

Surface Mount with Buttons kombinerer rikdom tilgjengelig via apper med harde knapper som gir umiddelbar tilgang til viktige systemfunksjoner i et kontrollsystem.
10340489
Tilbud

iPort Table Mount sølv, til iPad 9.7"

Gjør iPad til et vakkert og enkelt forretningsverktøy. Med Table Mount er iPad innkapslet i et elegant og solid aluminiumskabinett.
10303306