Til toppen
iPort  - Hold, Charge, Protect.

iPort - Hold, Charge, Protect.

I dag har vi iPad overalt, på jobben og i hjemmet, og det finnes tusenvis av smarte enheter som bidrar til å gjøre livet enklere med smarte dørlåser, smart belysning og digitale musikkanlegg. Veldig mange av disse enhetene kan du styre med tilhørende “apper” via din iPad.
iPort fra Sonance tilbyr et sett produkter som hjelper sluttbrukere med å gjøre nettbrettet til et enkelt og funksjonelt forretningsverktøy og hjemmekontroller. I dag fortsetter lovsangen å vokse etter hvert som iPort omdefinerer hvor og hvordan du kan bruke nettbrett i boliger og kommersielle applikasjoner. Fra boliger, hotellrom, bedriftskontorer, yachter og flåter, løser iPort-produkter reelle problemer og forbedrer brukbarheten til nettbrett i forretninger og hjemmet hver dag.

Med iPort fra Sonance - hold, charge, protect.

Best Product of the Year 2014 – LaunchPort with Buttons
CEPro

Vi er glade for å kunne medele at den nye iPad (8. generasjon) er kompatibel med alle eksisterende IPORT-produkter som støtter iPad 10,2 '' (7. generasjon). Det betyr at vi vil kunne støtte den nye iPad (8. generasjon).
For eldre versjoner og spørsmål rundt kompatibilitet, bruk guiden nedenfor.


Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

iPort CONNECT PRO etui til iPad Pro 10.2 (9th gen) i sort

CONNECT PRO etuiet for iPad har en slankt og symmetrisk design som er både slitesterk og elegant. Dekselet gir full tilgang til alle iPad -funksjoner, inkludert strømknapp, mikrofoner, kameraer og høyttalere.
Passer til iPad 10.2 (9th gen)
10362317

iPort Surface Mount System - 70754 - til iPad Pro 12.9" (5th gen), hvit

IPORT Surface Mount er den mest elegante måten å montere iPad på en vegg eller solid overflate samtidig som du har full tilgang til iPad-strømknappen, mikrofoner og høyttalere.

Passer til iPad Pro 12.9" (5th gen)
10362341

iPort LUXE Case sort, til iPad 10.2" & 10.5"

LUXE Case er et tynt symmetrisk kabinett av aluminium som beskytter iPad og gir deg full tilgang til alle iPad-knapper, mikrofoner, kameraer og høyttalere. Når Case settes på en ladestasjon, begynner induktiv lading umiddelbart.
Kompatibel med iPad 10.2-inch (9th gen) | iPad 10.2-inch (8th gen) | iPad 10.2-inch (7th gen) | iPad Pro 10.5-inch | iPad Air 10.5 inch (3rd gen)
10303225

iPort Surface Mount System - 70806 - til iPad mini (6th gen), hvit

Med Surface Mount Bezel er iPad satt inn i en minimalistisk aluminiumsramme som også fungerer som den sentrale monteringsdelen. iPad holder seg sikker med de innebygde låsekomponenter i selve rammen.

Passer til iPad mini (6th gen)
10363368