Til toppen
iPort  - Hold, Charge, Protect.

iPort - Hold, Charge, Protect.

Opplev kraften til IPORT-produkter, designet for å forbedre iPad-bruken din i både hjemme- og forretningsmiljøer. Med over et tiår med innovasjon har IPORT transformert nettbrett til funksjonelle verktøy som forenkler hverdagen.
Oppdag IPORT CONNECT PRO, et kraftig og elegant lade- og monteringssystem som passer til alle iPad-modeller. Denne banebrytende løsningen holder tritt med de stadig utviklende egenskapene til iPads, og sikrer at du holder deg tilkoblet og produktiv.
For de som søker neste nivå av lading og montering, trenger du ikke lete lenger enn til IPORT LUXE. Dette førsteklasses trådløse systemet blander din iPad sømløst inn i ethvert rom, og kombinerer minimalistisk design med førsteklasses finish.
Hvis eleganse og funksjonalitet er det du ønsker, er IPORT SURFACE MOUNT det perfekte valget. Dette elegante festet lar deg integrere iPad på alle overflater samtidig som du har full tilgang til strømknappen, mikrofonene og høyttalerne.
IPORT-løsninger er ikke begrenset til hjemmet, men strekker seg også til ulike bransjer. I detaljhandel gir IPORT-produkter deg mulighet til å distribuere iPads og iPhones på tvers av alle aspekter av butikken din, strømlinjeforme driften og forbedre kundeopplevelsen.
Utforsk hele utvalget av IPORT-produkter og finn det perfekte systemet for rommet ditt. Øk iPad-opplevelsen din med IPORT og nyt bekvemmeligheten, funksjonaliteten og beskyttelsen den gir.

Best Product of the Year 2014 – LaunchPort with Buttons
CEPro

Vi er glade for å kunne medele at den nye iPad (8. generasjon) er kompatibel med alle eksisterende IPORT-produkter som støtter iPad 10,2 '' (7. generasjon). Det betyr at vi vil kunne støtte den nye iPad (8. generasjon).
For eldre versjoner og spørsmål rundt kompatibilitet, bruk guiden nedenfor.


Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

iPort CONNECT PRO etui - 72300 - til iPad 10.2 (9th gen) i sort

CONNECT PRO etuiet for iPad har en slankt og symmetrisk design som er både slitesterk og elegant. Dekselet gir full tilgang til alle iPad -funksjoner, inkludert strømknapp, mikrofoner, kameraer og høyttalere.

Passer til iPad 10.2 (9th gen).
10362317

iPort Surface Mount System - 70754 - til iPad Pro 12.9" (5th & 6th gen) i hvit

IPORT Surface Mount er den mest elegante måten å montere iPad på en vegg eller solid overflate samtidig som du har full tilgang til iPad-strømknappen, mikrofoner og høyttalere.

Passer til iPad Pro 12.9" (5th & 6th gen)
10362341

iPort LUXE Case sort, til iPad 10.2" & 10.5"

LUXE Case er et tynt symmetrisk kabinett av aluminium som beskytter iPad og gir deg full tilgang til alle iPad-knapper, mikrofoner, kameraer og høyttalere. Når Case settes på en ladestasjon, begynner induktiv lading umiddelbart.
Kompatibel med iPad 10.2-inch (9th gen) | iPad 10.2-inch (8th gen) | iPad 10.2-inch (7th gen) | iPad Pro 10.5-inch | iPad Air 10.5 inch (3rd gen)
10303225

iPort Surface Mount System - 70806 - til iPad mini (6th gen), hvit

Med Surface Mount Bezel er iPad satt inn i en minimalistisk aluminiumsramme som også fungerer som den sentrale monteringsdelen. iPad holder seg sikker med de innebygde låsekomponenter i selve rammen.

Passer til iPad mini (6th gen)
10363368