Til toppen
iPort Connect Case

iPort Connect Case

IPORT CONNECT produktene bygger på allsidigheten til IPORT CONNECT Pro serien, men med lavere inngangskostnader. CONNECT har en rekke flyttbare iPad-løsninger for  forretnings- og bedriftsmiljøer. IPORT CONNECT Case og Dock systemet gir deg en komplett løsning for utplasseringer av iPad.

IPORT CONNECT Case er et hardt etui for iPad og er designet for å beskytte og forbedre produktiviteten til iPad for private og i bedriftsmiljøer.
Etuiet er tilgjengelig for alle iPad-modeller, og det er kompatibelt med en rekke IPORT CONNECT monteringsstasjoner. IPORT CONNECT Case har en rekke funksjoner som gjør det til et godt valg for bedriftsbruk:

  • Støtbeskyttelse: Etuiet har et støtsikkert design som beskytter iPad mot fall og støt.
  • Ladefunksjon: Etuiet har en innebygd ladefunksjon som gjør det mulig å lade iPad mens den er i etuiet.
  • Koble til stasjoner: Etuiet har en rekke koblingsporter som gjør det mulig å koble iPad til en rekke IPORT CONNECT monteringsstasjoner.
  • Sikkerhetslås: Etuiet har en sikkerhetslås som forhindrer uautorisert tilgang til iPad.

Flere typer monteringsstasjoner

IPORT CONNECT Case er kompatibelt med en rekke IPORT Connect-monteringsstasjoner. Disse stasjonene kan brukes til å montere iPad på vegg, på dører, på VESA-monteringsrammer eller på et bord.

Egenskaper for CONNECT Case


CONNECT Case og Dock system


Sorter

iPort CONNECT PRO - 72308 - 6 x multi bordstativ

Med iPort CONNECT PRO multi bordstativ fra iPort kan du raskt og enkelt dokke opp til 6 iPort CONNECT CASE og CONNECT PRO etuier for iOS-enheter ved hjelp av et integrert magnetisk ladesystem med 5V 3A strømkilde.
13364862