Til toppen
iPort Surface Mount med knapper

iPort Surface Mount med knapper

iPort Surface Mount gjør din iPad til en smart berøringsskjerm. Ved å bruke den elegante rammen som er tilgjengelig i tre forskjellige farger som kan festes til alle forskjellige materialer, glir den lett inn i ethvert miljø. Den strekker seg litt over en tomme fra veggen og drives av en PoE-splitter som passer i en standard elektrisk boks. 
iPort Surface Mount med knapper kombinerer rikdommen av apper med harde knapper som gir deg umiddelbar tilgang til kritiske kontroll funksjoner. Kobles direkte via ethernet til mange kontrollsystemer med et mer elegant brukergrensesnitt.
Hver LED-knapp er bakgrunnsbelyst og du kan tilpasse lysstyrke og farge avhengig av anledningen. Med mer enn 30 graverte knapper i boksen finnes det ikoner for å representere de fleste kontroll systemfunksjoner.

Kommuniserer over IP

Surface Mount med knapper kommuniserer via TCP / IP direkte via en enkelt CAT5-kabel. Når en Bezel er konfigurert på et nettverk, kan du bare laste ned driveren for ditt kontrollsystem og begynne å programmere triggere å sette opp makroer og kommandoer.

Lasergraverte knapper

Hver knapp tilbyr en Trykk eller Trykk & Hold-funksjon. Knapper kommuniserer med JSON IP-streng.
Kombinert med presis LED-bakgrunnsbelysning er den resulterende kontrollopplevelsen intet mindre enn luksuriøs. Velg mellom 30 + ikoner som følger i boksen for å matche med programmerte funksjoner. Og hvis du ikke finner et ikon, kan du bestille egendefinerte ikoner for å passe perfekt til det du ønsker utført.

 

Få kontroll over alle Sonos enheter.


Xpress Audio Keypad er en enkel og rask måte å kontrollere alle Sonos trådløse høyttalere. Audio Keypad er batteridrevet og kan kommunisere med alle trådløse Sonos høyttaler i et WiFi-nettverk. Plasser en Keypad på veggen hvor som helst i huset. Kan brukes med alle Decora enheter.


Sorter etter:
Tilbud

iPort SurfaceMount - 10 button - iPad Pro 12,9" hvit

Surface Mount with Buttons kombinerer rikdom tilgjengelig via apper med harde knapper som gir umiddelbar tilgang til viktige systemfunksjoner i et kontrollsystem.
10340489
Tilbud

iPort Xpress, Sonos audio knappepanel, stk

xPRESS, fjernkontroll / knappepanel for Sonos, lar deg kontrollere Sonos-enheten din hvor som helst og når som helst. Spill av musikk, juster volum, hopp over spor og tildel favoritter med et trykk på en knapp. Du kan også tilordne utvalgte favoritter til en knapp for å samle musikk for forskjellige deler av huset . Og med tilpassede scener kan du gruppere spesifikke Sonos-enheter, stille inn volumet og spille av ønsket favoritt direkte fra knappepanelet.
10302444
Tilbud

iPort Surface Mount Bezel 6 x Buttons sort, til iPad mini

Surface Mount with Buttons kombinerer rikdom tilgjengelig via apper med harde knapper som gir umiddelbar tilgang til viktige systemfunksjoner i et kontrollsystem.
10303636